lauantai 28. maaliskuuta 2015

Pilotti postaus

Ciao! Täält tekstien takaa löytyy pariskunta Lappeenrannasta - Jere 23, ja Mirka 23.
Ollaan seurusteltu nyt 3½kk, meillä on molemmilla omat kämpät, mut Jere majailee enemmän täällä minun luonani.. tarkotus ois muuttaa yhteen, kunhan löytyy tarpeeksi iso asunto meille kaikille. Meillä kaikilla tarkotan meitä ja meidän lapsia.
Jerellä on aikaisemmasta suhteesta tytär - Adessa 2,5, joka asuu äitinsä luona, mutta on hyvin paljon isällään, koska äiti tarvitsee omaa aikaa. Tyttö on isällään 2 yötä per viikko.
Miulla on aikaisemmasta suhteesta poika - Rasmus 3,5, joka asuu miun luona ja on isällään joka toinen viikonloppu - ei sen enempää.
Olemme vasta vähän aikaa sitten olemme tutustuttaneet lapset toisiinsa ja kokeilleet uusioperheen alkua. Pääsette seuraamaan miten tää arki rullaa meillä..

Eli aletaan kirjottamaan näin, että minä kirjoitan punaisella ja Jere sinisellä, niin on lukijoidenkin helpompi hahmottaa, että kenen tekstiä lukee:

Jere on täydellinen miesolio. Huomaavainen, ystävällinen, rakastava.. Ehkä kaikista paras piirre siin ihmisessä on huumorintaju. Sen huumorintaju on yhtä erikoinen ko miun oma. Pystytään pelleilemään ja heittämään erikoista läppää toisia suututtamatta. Älyttömistä jutuista pervoihin..
Mein suhde alko samalla tavalla ko monen muunkin pariskunnan; Tapahtu ihastumine, rakastumine ja KAPPAS! seurustelu! Kenenkä kans aikasemmi ollu näi vahvaa tunnetta, mut siitä seuraavas postauksest sit lisää. Takas Jereen.


Jeren ulkonäössä rakastan: SILMÄT - ehdottomasti! Ne on lempeät ja rehelliset, jo pelkistä silmistä huomaa, että kyseessä on lojaali ja sydämelline ihmine. Oon tykästyny aika moneen muuhunkin asiaan ko silmiihi. Jerel on vahvat kulmakarvat ja ne tekee kantajastaa joteki fiksun näkösen, ei sillä ettei Jere ois fiksu. xD Hmm.. Huulet - täyteläiset ja pehmeet :3 Ja osaa suudella <3 Sit tykkään todella paljon Jeren hiuksista. Ne on todella paksut, hieman karheat ja vahvat. Sit ne kihartuu söpösti :D Kroppa on mahtava, ja pukeutumistyyli just hyvä. Kokonaisuus: mies miun makuun :) 

Jere häiritsee miuta. Ajatus katkes. Päästän Jeren vuorostaan kertomaan miusta (koha se jättää kännyn rauhaan, juttelee siskonsa kanssa). Mut enivei... Sormet ristiin et tulee hyvää tekstiä, ettei nyt kaikki saa miusta ihan shaisse-vaikutusta :D

xoxo Mirka
Mirka on mahtava ja omalaatunen persoona, jollaista en oo aikasemmin tavannu. Mein huumorintaju sopii täydellisesti yhteen ja voidaan heittää toisillemme minkälaista läppää tahansa, toisen siitä suuttumatta...ainakin yleensä :D Tykkään eniten Mirkan luonteesta ja siitä että hän uskaltaa olla oma itsensä.

Mirka on kuin luotu minulle ja rakastuin häneen melko nopeasti, jota en yleensä ole tehnyt. Mirkassa oli vaan joku sellanen puoleensa vetävä asia, mikä sai minut kiinnostumaan. Tykkään Mirkassa aika lailla kaikesta, kaunis ja ihana ihminen, joka saa minut hyvälle tuulelle ja hymyilemään.


Mirka on tehnyt paljon sellasia asioita, joita luulin tapahtuvan vaan elokuvissa. Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta totta se on, believe it or not. Mutta joo, jatketaan enemmän seuraavassa postauksessa.Rasmus ja Adessa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti