torstai 2. huhtikuuta 2015

Antibiootteja

Joo, elikkäs aamu alkoi sillä, kun luonnollisesti herättiin, heh heh. Siinä kun oli ainakin toisen silmän saanut auki ja kävellyt alakertaan, niin tuli ohimennen huomattua peilistä, että toinen silmä punottaa ja rähmii. No kipeä olo vieläkin ja ei muuta kun puhelinsoitto taas työterveyteen ja sain onneksi ajan samalle päivälle, kun on työterveys huomenna suljettu pyhäinpäivän vuoksi. 

No siinä aikani istuttua lähdin sitten kohti työterveyttä ja pääsin samaiselle hoitajalle, jolla olin tiistaina. Mahtavaa, kerrankin joku asia meni putkeen. Onhan se nimittäin mukavampi mennä samalle hoitajalle, joka vielä ehkä muistaa mistä on kyse. Ei siinä sitten tarvinnut kauaa rupatella, kun sain ajan lääkärille. Kerrankin kävi tuuri, että lääkäri sattui olemaan paikalla ja vielä sanoi ottavansa minut vastaan....kunhan on saanut syötyä.

No odottelin siinä odotusaulassa lekuria sen 15 minuuttia, jonka jälkeen näin hänen tallustavan omaan kammariinsa. Odottelin sitten vielä sen 10 minuuttia, että hän avasi oven ja kysyi, että "oletkos sinä Jere". No kyllähän minä olen.

Päästyäni sisään alkoi se mahoton kyselyvirta ja minä yritin tietysti vastata mahdollisuuksien mukaan. Aikansa lekuri siinä kirjaili ja oli aika tehdä vähän tutkimuksia. 

Aluksi availtiin vähän suuta siinä ja kun oli kaksi puutikkua samaan aikaan suussa ja piti sanoa "aaa", niin puuttui refleksit asiaan. No ei siinä sitten, lekuri toisti vielä tämän saman ja vähän siinä höpöteltiin. No eikun taas sitä mennään ja kolmannen kerran, "katotaanpas vielä tänne nieluun". Siinä vähän yökkäilin sitten ja homma oli selvä. Alkoi taas lääkärin naputus sormet punaisina. Siinä yritin vähän lekurin olan yli kurkkia, että mitä hittoa se sinne kirjottaa. Turvonneet, limaiset ja loput näitä hienoja lääkärien "sivistys-sanoja". 

No aikansa kirjotettuaan lääkäri rullaili tuolillaan huoneen toiseen päähän ja nappasi pöydältä pussin, jossa oli pihdit...PIHDIT! Ajattelin siinä vaiheessa, että mitä vittua se noilla nyt meinas tehdä. Sitten kuuluu, että "tuleppas vähän lähemmäs, niin kurkataan sinne nenään". WTF oikeesti :D Pihdit oli kutakuinkin tän näköset, aika lähellä. Kun ei siinä kehannut lääkärille sanoa, että hei venaappas vähän, otan pari kuvaa tässä blogiin samalla.
No siinä alko sitten mahoton nenän repiminen. "Joo on käytävät tukkeessa". Nonii...asia selvä. Sit taas vähän höpöteltiin ja sen jälkeen kuunneltiin keuhkot. 

Sitten alko taas se näppäily koneelle ja yritin taas kurkkia, josko sieltä näkyisi jotain. Liman rohinaa jne. en muista kaikkea.

Diagnoosina akuutti nielurisatulehdus, silmätulehdus ja poskiontelotulehdus. Reseptit kouraan ja 6 päivää lisää saikkua. Not good.

Ja ei muuta kun apteekkiin hakemaan lääkkeitä ja siinä ne rahat sitte menikin. 52 eugenia hurahti niin että oksat pois.


Mutta joo, alkaa sormet kipeytyä jo tästä naputtelusta, niin palataan taas ens postauksessa. Illanjatkot, päivänjatkot, millon tätä nyt luettekaa :D

Adios amigos!
5 kommenttia:

 1. PetriPISSAPenna raportoi, että omistat valtavan peniksen jalkojesi välissä. PissaPetri on teinihomo ja saanut sun kalusta intohimoja. Voisit tehdä kirjoituksen jossa julkaiset erektiossa olevasta kalustasi valokuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. Olen otettu siitä, että haluut nähä penikseni, mutta tämä ei taida olla sovelias ympäristö. Katsos kun blogimme kertoo perhe-elämästä ja suhteestamme Mirkan kanssa. Ja Mirka on ainut ihminen, kuka tota haaroväliä pääsee testailemaan saati sitten näkemään. Ja tässä samalla voisin sanoa, että tuo kommenttisi on aika asiaton. Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan, jokaisella on oikeus olla juuri sellainen kun haluaa :)

   Poista
  2. Hei Anonyymi.
   Jos haluat niin kovasti nähdä peniksen erektiossa niin suosittelen että menet osoitteeseen:
   www.alastonsuomi.com, koska sinne ne kikkelit menneet on. Enjoy!

   Poista
 2. Kommentteihin, they put it out there. Itse pitäisin seksielämän ja lapset eri blogeissa ja ainakin eri postauksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on varmaan ollut hyvin tylsä aamu, kun jokaiseen postaukseen piti käydä kommentoimassa negatiivisesti.

   Luetko sinä edes näitä postauksia?
   Tässä postauksessa ei ole mainuttu sanallakaan mitään lapsista.

   Sitäpaitsi me kirjoitamme elämästämme, johon ikävä kyllä nyt vaan kuuluu lasten lisäksi myös se seksi.
   Emme kuitenkaan kerro blogissa yksityiskohtia saati edes ajankohtaa milloin se on tapahtunut.

   Tämä tieto saattaa nyt tulla järkytyksenä, mutta voimia koetukseen:
   Pariskunnat harrastavat keskenään seksiä, oli niitä lapsia tai ei.

   Poista