sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ex tempore


Heissulivei taas. Tästä on nyt muutama päivä taas vierähtäny, kun oon ite tänne tehnyt postausta, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Joo, elikkäs. Niinkun Mirtsu tossa eilen postailikin, että matkustettiin ex temporena Vantaalle.

Tällä kertaa tapaamaan appiukkoa, eli Mirkan isää. Ennen matkaa käytiin mäkkärissä jälleen kerran hakemassa vähän purtavaa. Tästähän alkaa jo tulla melkein tapa. Tällä kertaa valikoimasta löyty Grand BicMac, joten päätettiin molemmat vetässä sellaset huiviin. Itse otin myös tietysti tuttuun tapaan ison kahvin kermalla ja yllätyksenä, tällä kertaa sain sellaisen.
Matka jatkui siitä sitten kutostielle ja siitä kohti Kouvolaa. Menomatka taittui oikein mukavasti ja matkan aikana nähtiin vähän sitä sun tätä. 
  


Utin kohalla oli laskuvarjojääkärit treenaamassa hyppyjä.
Sitten kun oltiin suunnilleen puolimatkassa, molemmat huomasi, että vähän savuttaa. Tais olla tulipalo tai sitten koko kylä oli päättäny pitää grillijuhlat samaan aikaan.
Vähän matkaa kun taas oltiin päästy etiäppäi, ilmaantui hävittäjä taivaalle liitelemään.

Vihdoin kun oltiin päästy perille niin ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomiota talon parkissa, oli tämä. Ja käytiin myöhemmin vielä tsekkaamassa auton ympärys.

      

Eli maastossa siis huumeruiskuja reilusti nipussa. Ruiskut olivat siis kuvassa olevan auton edessä. Auto oli laitettu tunteella ja taidolla pakettiin. Eikä myöskään viereinen auto ollut sen paremmassa jamassa. Voisin näin nopeasti sanoa, että tälle alueelle ei lapsiperheiden kannata suunnata. Kyseessä siis Korso.

Eikä siinä vielä kaikki. Päätettiin sitten porukassa, että lähetään käymään kahvilla läheisellä huoltoasemalla. Kun ulos päästiin niin naapuri siinä kuskaili muuttolaatikoita autoonsa. Päässä tikit ja kuivunutta verta. Hänen ensimmäisen kerroksen asunnosta oli ikkuna laitettu säpäleiksi. Siinä sitten pysähdyttiin höpöttelemään ja naapuri kertoi, että oli viime yönä joku tullut lasista sisään asuinhuoneistoon ja iskenyt leuanvetotangolla päähän.

Tapaaminen sujui muuten mahtavasti. Mirka ei ollut itse nähnyt isäänsä vähään aikaan ja itse tapasin hänet ensimmäisen kerra. Täytynee sanoa, että tosi mukava ja hauska mies.  Huomasi myös hyvin, että mistä Mirtsu on kädentaitonsa perinyt. Mirkan isä nimittäin rakentelee itse harrikoita, bensiinikäyttösiä radio-ohjattavia ja paljon muuta hienoa. 

                                                *****

Tossa vielä kun kotona olimme lähtöä tekemässä tokaisin Jerelle; että pitäisköhän vaihtaa vaatteet, ko iskä kuitenkin huomauttaa miun olevan lihonu. No perille päästyä, ei menny kauaan. Kerkesin riisua takin ni iskä sit naurahti. "Salille siintä, oot lihonu" Njah, ihana isi. Tosiaan, lihonu oon. Viiskiloa tullu Jeren myötä. :'D

Ko alkukankeus jokaisen osalta hävis niin juttu alkoi lentämään. Jere jutteli pitkät tovit iskän kanssa harrikoista ja niitten rakennuksesta.  Kävimme kahvilla läheisellä nesteellä. Jere oli otettu, et iskä makso hänenki kahvin.

 Kahvien jälkeen käveltiin takasin iskälle. Jäätiin sitten hetkeksi ihailemaan iskän harrikkaa. Sen jlkn pyörähettiin viellä sisällä nappaamassa kuvat iskän viljakäärmeistä ja sit matkamme jatkui kohti Kontulaa.


Kontulaan päin ajaessa meinas paniikki iskeä.
KOLMAS KAISTA. MITÄ V*TTUA... mil kaistal miu pitää ajaa?

Osasin kuitenkin ajaa ihan oikeaan paikkaan ja ehjänä kaikelisäks. :D
En aja enää koskaan lähellä helsinkiä!!
LIIKAA TRAUMOJA!!


Jessican kämppä vaikutti tosi kivalta. Ei ihan sitä mitä oletin.
Kyseessä oli siis kimppakoti, solutyyliin. Ei ihan samalla lailla ko meillä nuo Loassin solut vaan
ihan iso ja tyylikäs asunto viidellä makuuhuoneella.
Jessica asuus siis muutaman kämppiksen kanssa, joista yksi on vastikään julkisuuteen noussut povipommi.

                   
 Kahvittelujen jälkeen lähtimme kohti Lappeenrantaa. Jeren kanssa laulettiin melkein
KOKO MATKA :DD Suoraan kotiin äkkiä laittautumaan, piti näet miun keretä viellä Ilonaan Annun ja Soilen kanssa. ;)


   
 


 xoxo Mirde
 

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. ei vittu ketään kiinnosta teidän tylsä elämä, lopeta jo tän blogin hehkuttaminen... ja on vitun tyhmää kertoo kaikki omasta elämästään nettiin, toi mirka vaikuttaa iha vitun lehmältä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tuntunu jonkin verran kiinnostavan, kun oot blogia käyny lukemassa ja jopa kommentoimassa. Tuosta sinun kommentin luonteesta päätellen et kovin vanha ainakaan ole, tai no sanotaan kypsä. Aika lapsellista. Ja se, että tulet haukkumaan tänne antaa vain enemmän aihetta katsoa peiliin. Blogia ei ole pakko lukea, jos se ei kiinnosta. Eikä millään pahalla, mutta tuosta kommentista päätellen taidat olla itse se mitä nyt Mirkasta latelet. Grow up! PS: Tänne ei tarvii tulla haukkumaan. Jos osaat kommentoida rakentavasti, niin tee se.

   Poista
  2. Kiitos kommentista.
   Sinäkin vaikutat ihan vitun kusipäältä :))
   Olet nähtävästi joku katkera tuttu. Paljasta itsesi nössö ;)

   Poista
 3. Oon kans sitä mieltä et järjetöntä levitellä oma elämä nettiin. Mihin tää maailma on oikeen menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on selvästi menossa somen suuntaan. Ja eiköhän se kuitenkin ole jokaisen oma asia mitä tänne nettiin laittaa. Minusta on järjetöntä, että ihmiset elävät nykyään kuplassa, jossa mitään ei saisi tehdä. Aina joku löytää asioista huonon puolen tai joku on väärin. Kateellisuutta? Rohkeuden puutetta, ettei itse kykene samaan? En tiiä, mutta jokaisella on mielipiteensä. Ja niinkun tossa ylemmässä kommentissa jo sanoinkin, niin blogia ei toki ole pakko lukea. Ja se, että jokin asia on sinun mielestä järjetöntä, ei tarkoita että se on muiden mielestä.

   Poista
  2. Niinhän ne kaikki tekee facebookissakin :'D

   Poista
  3. Anonyymi kirjoittajalle voisin sanoa, että jos sinuakaan ei kiinosta tää blogi niin mitä sitten täällä roikut? Itse olen sitä mieltä, että Mirka ja Jere ovat rohkeita avatessaan normaalin perhearjen ilot ja surut myös muille. Tämmösitä tarvitaan enemmin normaalia elämää eikä mitään kiillotettua pintaa niinkuin jotkut blogit ovat. Niin ja kun Jerekin kirjoitti niin tämä on tätäaikaa. Eihän blogin pitäminen oikastaan poikkea facesta millään lailla. No ehkä niin, että faceen saatetaan jopa tunnin välein päivittää mitä ollaan tekemässä ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Ehkä hieman kaukaa haettu niin misseillekkin radiotoimittajat painottivat sitä, että jos meinaa menestyä niin haastattelut ja ohjelmat ei enää nykypäivänä riitä. Henkilön on myytävä itsensä Instagrammissa tai pidettävä blogia.

   Poista