keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Isä-tytär aikaa

Nonii. Se on morjensta vaan kaikille taas. Yksi päivä alkaa olla takana taas ja seuraavaa odotellessa. Tänään oli töissä aika rankka päivä, kun oli pari työntekijää kipeänä, joten työt jaettiin niiden kesken, ketkä nyt sattuivat olemaan töissä. Olin siis yksi näistä "onnekkaista". 

Työpäivä kun oli saatu päätökseen, tulin tekemään pienimuotoisen siivouksen tähän Mirkan kämpille, jonka jälkeen lähdin hakemaan Adessaa päivähoidosta. Tulimme takaisin ja Mirka lähtikin jo melkein samantien Rasmuksen kanssa harrastuskerhoon.

Me jäimme Adessan kanssa tänne leikkimään ja touhuamaan. Adessa halusi leikkiä pehmoleluilla, joten leikimme niillä. Minä olin niiskuneidin roolissa. Mukana olivat myös pehmotiikeri ja kettu.Leikimme Adessan kanssa hetkisen, jonka jälkeen aloin tekemään ruokaa. Adessa piirteli sillä aikaa paperille. Kun ruoka oli valmista, siirryimme syömään. Ruoan jälkeen Adessa halusi kokeilla ensimmäistä kertaa legendaarista Playstation 2:ta. Sisällä oli valmiina Rayman, jota Adessa sitten pääsi hieman kokeilemaan.
Leikkien ja puuhastelujen jälkeen olikin sitten iltapalan aika. Iltapalan jälkeen kävimme iltatoimille ja nukkumaan.

Tällä kertaa tällänen vähän lyhyempi postaus. Ja kiitos kaikille lukijoille sekä kommenttia laittaneille. Nyt ollaan saatu 10 000 kävijän raja rikki.


1 kommentti: