torstai 2. huhtikuuta 2015

Serkkutyttö tuli taloon.

Joo tosiaan. Eilen aprilli päivä ja Jere jäi kolmesti uhriksi. Tein kolmanneksi kepposeksi käsisuihku jekun. Eli kuminauha ympärille, niin että kun hanan avaa, vedet suihkuavat käsisuihkusta päälle.
Tämä kuitenkaan ei mennyt ihan putkeen, sillä Jere ei avannut hanaa täysille, joten vain hieman vain suihkautti housuille. Tylsää. No mutta, Jerekin teki vihdoin oman kepposensa, hän laittoi mehulaasini ruokalusikallisen suolaa. Mutta huomasin kiteet lasin pohjalla. Ajettelin, että sokeria se sinne on laittanu ko tietää etten makeesta mehusta tykkää.. Otin suunkostutuksen silti.. "Hmm.. suolaa, ei paha" Annoin tai oikeestaan käskin Jeren myös maistamaan.
                                              *****

Tää aamu alkoi sillä, et kaikki oli ensinnäkin väsyneitä. Rasmus hieman kipeänä, joten en vienyt poikaa tarhaan. Itse varmaan tulossa myös kipeäksi, eilen oli 37 kuumetta , muttei sitä heikkoa oloa mikä tulee YLEENSÄ HETI kun on vähänkin kuumetta.
Jere lähti lääkäriin ja me pojan kanssa jäätiin syömään riisiä ja jauhelihaa.
Monet ovat kehuneet sitä. Siihen tulee Jasmiiniriisiä, sika-nauta jauhelihaa.
Jauheliha maustetaan soijalla, mustapippurilla ja sokerilla. Ihan vaan oman maun mukaan.
Rasmus pääs jälleen hieman pelaamaan pleikkaria, tällä kertaa GTAta, tosin ihan pienen hetken, kunnes päätin vaihtaa Raymanin tilalle. Tuo gta ei kyllä sovi lapsille. Niin tosiaan, Gta on tällähetkellä ainoa toimiva autopeli, joten poika pääsi vaan ajelemaan autolla, ei suinkaan räiskimään jengiläisiä :D


Serkkutyttöni Maria, tuli muuton keskeltä luoksemme leikkimään.
He siivosivat yhdessä hieman Rasmuksen huonetta. Maria kertoi tykkäävänsä siivoomisesta,
nauroin ja totesin tytön tulleen äitiinsä, eli tätiini Hannaan.Jere tuli kotiin, istuimme hetken sohvalla kylkikyljessä ja kattelimme muksujen toimia.
Molemmat muksut yllättäen sit haluski nuudeleita, joten tein molemmille kananuudeleita munakkaan kera. Kyllä kelpas.
Toisen tätini Heidin mies Toni kävi hakemassa Indiana - lipaston.
Annoin sen Hannalle, sillä pitää tehtä tähän kämppään lisää Jeren kamoille. ;)

                                              *****
Isäpuoleni soitti Hannan puolesta. Kävisikö jos Maria jäisi yöksi, niin pääsisi huomenna sitten valmiiseen, uuteen kotiin.. :)) No mikäs siinnä :) Torstaista sunnuntaihin asti tulee olemaan aika vauhdikasta, nyt Marian kanssa touhuillessa ja perjantaista etiäpäin meitä viihdyttämään tulee pikku Adessa <3
Kävimme kaupassa Marian ja Rasmuksen kanssa, kotiin päästyä kävin pistämässä saunan lämpenemään. Vaihdoin lasten sänkyjen petivehkeet ja sen jälkeen menimme kaikki saunaan.
Saunomisten jälkeen muksuille yöpuvut päälle ja iltapalalle.
Vohveleita, mansikkahyytelöä ja suklaapirtelöä. Kaikki tuollaisia herkkuja. Pakko jotain kivaa syötävää oli keksiä, kun Maria ensimmäistä kertaa yökylässä. Kohta muksut nukkumaan ja sitten omaa aikaa <3

xoxo Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti