keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Skidit temmeltää

Heissulivei. Vieläki kipeenä ja ilta on jo siinä vaiheessa, että kohta olis jo keksittävä jonkun näköstä aprillipilaa, kun tässä on itekki joutunu jo kohteeksi. Tää päivä on menny oikeestaa muuten lepäillessä, paitsi että Adessa tuli päiväksi touhuamaan tänne Mirtsun ja Rasmuksen sekä minun kanssa.

Kävin aamupäivällä suihkussa ja huomasin sen jälkeen sitte, että ei ollu yhtää puhtaita sukkia laittaa jalkaa niin erehdyin sitte kysymää Mirtsulta, että onko yhtää isoja sukkia lainata. No nämähä minä sain sitte :D

Mutta joo, mennäänpä nyt ite asiaan. Eli tuli tossa lasten kanssa touhuiltua ja touhusivat hyvin myös keskenää. Tässä vaiheessa sain toisen kepposeni. Olin itse tekemässä ruokaa ja Mirtsu oli lasten kanssa yläkerrassa leikkimässä...(asiasta enemmän tulevassa postauksessa).

Mirtsu kävi aikaisemmin päivällä ostamassa puuilosta kasvomaalitusseja, jotka on siis vedellä pestäviä. Skidit pääsivät näillä nyt piirtelemään vähän "tatuointeja". 
Vaihteeksi sitten pelattiin vähän muistipeliä lasten omilla säännöillä tietenkin. Eli kateltiin kuvia ja heiteltiin kortit sitten lattialle :D
 


Sitten kun muistipelin aika oli ohi, siirryttiinkin jo nopeasti tsekkaamaan teeveestä tuttua pikkukakkosta. Pikkukakkosen pyörittyä hetken siirryttiinkin sitten syömään.


Sitten alkokin mahoton marhaus ylä- ja alakerran välillä. Hetki leikittiin yläkerrassa ja vaihteeksi taas alakerrassa. Sitten again and again....Mukava päivä kaikenkaikkiaan vaikka itse nyt aika velttona tässä ollukkin. Älkääkä nyt ajatelko kaksimielisesti, kysehän ei ole sellaisesta velttoudesta. Saikkua olisi vielä huominen päivä, mutta sen verran kipeä olo on vieläkin ja kuumetta, että voi olla perjantaina aamusta taas matka kohti työterveyttä.

Rasmus halusi sitten vähän aikaa leikkiä prinsessaa, kun Adessa ei halunnut tiaraa päähänsä. Haluttiin tiarat sekä mekot :D

Mutta eipä tällä erää muuta, palataan taas(ja pahoittelut puhelimen mukamas 13mpx kameran laadusta ja silloin tällöin epävakaasta kädestä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti