lauantai 9. toukokuuta 2015

KETOPE-yhteenveto

Lyhykäinen yhteenveto ke-to-pe duunailuista. :)
Keskiviikkona laitoin pari uutta vaattetta päälle. Housut on aivan ihanat! Ne on ilmavat ja löysät.
Kaivoin kaapista myös vanhan hatun, joka talven ajan oli littaantumassa korissa kaikkien muiden hattujen seassa. Vietin omaa aikaa sillä aikaa kun poika oli tarhassa. Kävin h&m:ssä pyörähtämässä.
Ostin pojalle uudet vaatteet, rahaa paloi 40e. Rasmus oli viimeeks kaupassa ollessa pyytänyt miuta ostamaan hatun hälle ja mikä onnellinen loiste silmissä, kun äiti olikin ostanut kyseisen hatun.  Tarhan jälkeen kotiin syömään. Jere ja Adessa olivat tulleet jo kotia. Lapset leikkivät hetken, söivät ja sitten oli aika "erkaantua" Me lähdimme jumppaan ja Adessa jäi viettämään isä-tytär hetkeä.

Poika halusi uudet vaatteet päälle. Niin suloinen <3

   
 

   Torstaina puras joku ihmeen kukkakärpäne miuta :D
Kävin hakemassa postin ja näin robbarin mainoksen. Kuus rehua neljäl eurolla. JÖÖÖ
Poika autoon ja robbariin siis. Ostin kukkamultaa, pari kassillista kukkia ja Rasmukselle ja Adessalle omat pikku lemmikkiruukut. Terassin reunassa oli tyhjä rakonen johon päätin ne kukat istuttaa :)
Kolme ylimääräistä istutin vanhaan puiseen kukkalootaan.

 Illalla lähdin puolen tunnin lenkille Helin kanssa :)
Tosin olin poissa tunnin, ko lenkin päätteeks jäätiin höpöttelemään Helin pihalle :D  Perjantaina lähettiin Jeren kanssa viettäään romanttista alkuiltaa <3
Autoajelu ja auringonlasku :) (Ja jälleen uudet vaatteet päällä)


 


 
Kävimme pikisaaren ja pallon välissä olevalla "ankka-aukiolla" ottamassa kuvia. Hetken siinä oltuamme taaksemme ajoi hiljaa punainen auto. En kiinnittänyt enempää huomiota kunnes kuulu TÖÖT. Isäni sisko Tintti ja hänen miehensä Kossu tuli moikkaamaan :D
Miun punasen tukan kuulemma näki jo kaukaa :'D
Kossu sit alko esittelee hänen lentävää härpäkettään. Noita vekottimia saa sitten ostettua heidän HOBBITTI liikkeestä. Lelukauppa on suunnattu pienille ja isoille pojille ;)
Hobbittin facebooksivuille pääset
TÄSTÄ!
xoxo mirtsukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti