tiistai 12. toukokuuta 2015

Parrakas nainen

Hellurei taas pitkästä aikaa. Mirka onkin tässä lähiaikoina postaillu hieman enemmän kun minä. Osittain johtuen siitä, että meillä olis ollu aikalailla samaa asiaa kerrottavana ja yleensä Mirka on ehtiny alottaa postauksen ennen minua.

Noniin. Mennäänpä asiaan. Eli Mirka oli tossa eilen käymässä meikkaamaan ja mietti sitten, että mitähän meikkiä sitä keksis. Kattelin ja kuuntelin siinä vieressä ja yhtäkkiä vierestä kuuluu sitten, että "Jere, saanko meikata siut".

No, mikäs siinä sitten. Siitä se ajatus sitten lähti ja meikkiä alko levittymään naamalle aika tiiviiseen tahtiin. Voin tässä heti alkuun sanoa, etten oo koskaan ollu meikattavana enkä oo siihen ikinä aikasemmin suostunut. No, mutta mikäpäs siinä. Tulipahan kokeiltua, eikä se nyt niin paha kokemus ollu.


En ole meikkauksen expertti, joten selitän tämän asian nyt omalla tavalla. Elikkäs, homma lähti käyntiin sillä, että levitettiin luomiväriä ja jotain muuta tavaraa naamalle. Siitä sitten ripsienpidennystä jne. Mirkan tarkotus oli aluksi siis meikata vain silmän alue. Mirka kun sai sen valmiiksi, niin aateltiin, että meikataan samantien toinen puoli naamasta ja katotaan, miltä näyttäisin jos olisin nainen. Tosin toi parransänki nyt vähän hämäs tossa :D

Voin kyllä sanoa, että ei ollu itellee helppoa koko ajan tuo meikattavana oleminen. Varsinkin kun piti silmää pitää välillä auki ja katella kattoa kohti. Itellään kun on tuo silmänsulkemisrefleksi aika herkässä.No eihän se tietysti riittänyt, että oltiin saatu meikattua. Mirka sitten ehotti, että laitetaan peruukki päähän niin saadaan oikein naisellinen olemus. Näin sitä taas mentiin ja kuvissa voi huomata lopputuloksen.

Voin sanoa, että tämä oli kyllä ainutlaatuinen kokemus. Ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen. Kyllähän tuo meikattavana oleminen oli ihan kivaa ja tuntui jännälle, mutta ei tulisi kyllä naista minusta, vaikka Mirka nyt sanokin, että olisin kaunis nainen :D

Adios! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti