maanantai 8. kesäkuuta 2015

Amarillo

Heiii
Rakkaalla ystävälläni Annulla oli eilen (lauantaina) valmistujaisjuhlat. Onnea Annu muru♥

Mutta päivän alkuun.. 
Ihana siskoni Sara tuli hakemaan Rasmuksen aamulla kasilta luokseen leikkimään, me tällä aikaa oikeastaan vaan nukuimme :D Kahen-kolmen välillä Sara palautti pojan ja me lähdimme porukoille (Jos joitakin välillä saattaa hämätä tuo "porukoille" niin tarkoitan sillä minun "mummolaa") Jäimme Jeren kanssa hetkeksi suustamme kiinni ja juttelimme mammalla tovin. Sitten lähdimme asioille.
Rasmus meni Hannalle ja Marialle yöksi. MEIDÄN ILTAMME PÄÄSI ALKAMAAN

Kävimme h&m:ssä  ja prismassa. Mukaan lähti söpöjä vaatteita sekä Jerelle että minulle :)
Erityisesti ihanin miun vaatteista oli hame, josta nyt pistin ihan kuvankin :3

 
 Shoppailujen jälkeen kotiin ja laittautumaan.
Tähtäsimme siihen, että olisimme olleet illanistujaisissa yhdeksältä, mutta niin kuin aina pääsimme lähtemään kotoa vasta puoli kymmenen. Siitä hakemaan Jani messiin, auto Jeren pihaan ja kävellen keskustaan. Oltiin kymmenen maissa Annulla.

Hörppäsin rynnäköt annulla. 25cl kossua, Jere pari garagea ja Jani kiskaisi muutaman koffin. Muiden juomista en oikein tiedä, kun he keskes jo lopettamaan kun myö alotettiin. Luultavasti Annu oli viinilinjalla :D Juoruilimme hetken, kunnes oli aika lähteä. Jani otti meistä yhteiskuvan (pysyy edelleen kasvottomana, mutta muuten kyllä aina menossa mukana :D)


Tässä siis kaikki ihanat juhlijat: Jere, minä, Annu, Soile, Veera ja Joona

Kerkesimme noin tunnin seurustella, kun oli aika lähteä Apinaan yhelle-kahelle.
Miehet joivat lonkeroa ja naiset miuta lukuunottamatta olutta. Minä join vettä. En sillä, että ois ollu liian humala päällä tai huonohko olo. Tiedän rajani. Miuta ei oikee nää tuoppi kädessä missään baareissa. Tämä juomakeissi oli siis tämän vuoden kolmas :)

Apinassa pelattiin hieman huojuvaa tornia, hävisin ekana. :D Torni ei kuitenkaan kerennyt kaatua ko työnsin palikan takas. Nii ja kiitos Joonan kanssa ko piti kättään tukemassa :'D Tornin lopuksi kaatoi Veera. Lähdimme kapakasta kävelemään kohti yökerhoa. Meillä oli aluksi puhe Ilonasta, mutta Annu ja muuta halusivatkin Amarilloon. Tovi siinä meni et saivat meit houkuteltua mukaan. Syy miksei me haluttu Amarilloon oli exäni. Sovimme jonottaessa, että jos mulkku on talossa, niin me vaihdamme baaria. Selvä. Eli narikan kautta vessaan ja tutkimaan paikkoja. Melkein heti sen jälkeen kyseinen ihminen käveli meitä vastaan. Jere ja Jani olivat jo valmiita lähtemään, mutta mie en halunnut jättää iltaa kesken jonku hemmetin exän vuoks.

Vitutus kuitenkin oli suuri ko joutui maksamaan 8 euroa siitä, et joutu kattoo sen yhen naamaa. Päätettiin, et mennään toiselle puolelle baaria, mut eiköhä se mulkku tullu sit perässä. Vaihdettiin toiseen paikkaan, ja kappas kummaa herra ilmesty pian sinnekin. Mihi tahansa meninkin ni se seuras miuta ko hai laivaa.

Lisäselvityksiä: Tää exä EI OSAA jättää miuta rauhaa. Eikä hää ymmärrä, ettei miuta kiinnosta olla sen kanssa tekemisissä. Sen verran kanssa on lapsellinen kaveri, ettei suostu palauttamaan miun loppuja tavaroita, ellen mene niitä yksin häneltä ruinaamaan. No chance dude.

Lähettiin Rillosta vähän ennen kahta. Saimme kyydin parilta vanhalta tutulta Jerelle. Jani jatkoi matkaa kotiin. Kökimme pihalla hetken ja höpöttelimme niitä näitä, kun naapuri pihalta lähti maija valumaan pois päin. Kävin sitten viittomassa poliisit puhalluttamaan, että tietäis et miten sitä pääsee jatkamaan matkaa. Kehottivat odottamaan tunnin. Tunti istuttiin sitten autossa ja katsottiin netflixistä hauskoja animaatioita.

Käytiin mäkkärillä hakemassa vähän yö/aamupalaa ja ajettiin perus cityrinki, ennen kotiin lähtöä.


Kotona sitten syötiin ja katsottiin lisää animaatioita. Tämän jälkeen päästiin sitten nukkumaan. Aamulla vasta huomasin, et olin saanut viestin tältä aikaisemmalta exältä.  "tuu hakee" Khyl, okei.. juujuu..
Yks kysymys vaan tässä on.. 
Onks se vaa tyhmä vai eiks se oikeesti vaan ymmärrä?!

71b14a93_jackie-chan-meme_thumb7


funtsimisiin!
xoxo Mirdetsguukkeli


4 kommenttia:

 1. taidat itse tykätä että exäs roikkuu sun perässä, että pitää ihan tänne kirjoittaa. itse en välittäisi hevonpaskaakaa, mutta sinä taidat välittää. vai yritätkö saada nykyiseltäsi jotain huomiota

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että Mirkalla on exä, joka ei häntä suostu jättämään rauhaan ei varmaan tarkoita, että sillä jotain huomiota haetaan. Mirkaa ei kiinnosta eikä hän enää halua olla tekemisissä exänsä kanssa, mutta silti kyseinen ongelmatapaus vieläkin lähettelee viestejä tai yrittää muuten vaan ängetä samaan paikkaan. Se, että melkein 30 vuotias jätkä ei osaa jättää ihmistä rauhaan ja mennä elämässään eteenpäin, ei ole minun eikä Mirkan ongelma. Hänen kannattaisi yrittää päästä tuosta pakonomaisesta riippuvuudesta eroon tai sitten on vain yksinkertaisesti niin tyhmä, ettei ymmärrä.

   Poista
  2. sekö auttaa sitä jättämään rauhaan, että tänne kirjoitetaan. '' voi ei mun exä roikkuu mun perässä'' jos se oikeesti olis niin ahdistava, suosittelen ottamaan yhteyttä asianajajaan tai poliisiin.

   Poista
  3. Se oliskin tarkoituskin jos tää jatkuu

   Poista