maanantai 29. kesäkuuta 2015

Arkeamme
Mitä teemme arkena?

Yleensä pysymme päivisin omalla kylällä. Kun Rasmus ja Adessa ovat täällä, niin vietämme aamupäivät sisällä ja päiväunien jälkeen vasta siirrymme ulos. Pallopelit ovat molemmille kova sana. Kun Rasmus on ainoana lapsena kotona ja näin loman innoittamana lähdemme kuuden jälkeen ilta-ajelulle. Yleensä päädymme johonkin rannalle katsomaan luonnon kauneutta. Esimerkiksi viimeeksi olimme ankkarannalla Pikisaaren kupeessa melkein kaksi tuntia heittelemässä kivileipiä ja kuvailemassa. Rasmus otti minusta ja Jerestä myös kuvan. :) Osa instakuvia, joten vielä huonompi kuvalaatu, kun muissa. 


 
 

 
 

 Kun poika on hoidossa me Jeren kanssa käymme kyläilemässä tai kökimme vaan kotona tehden asioita, joita ei pojan ollen voi tehdä.. ;) heheh.. siis sarjojen katsominen, kaupassa käyminen, siivoaminen ja muhinointi :D Tossa yhtenä päivänä sitte lähettiin ajelemaan, pojan ollessa päivähoidossa ja päädyimme tutkiskelemaan myytäviä autoja. Jantusen kanaverkkoneliöstä löytyi kaksi kiinnostavaa autoa, miulle ja Jerelle molemmille omat mieleiset. Itse katselin Lancer evoa ja päätin lähtee vähän testaamaan tuota väärältä puolelta ajettavaa konetta. Muutaman kerran sitten ajoin kadun päästä päähän. Piti se sitten aivan viimeisellä kierroksella testata kuinka turbomitsu lähtee. Ja joo, kylhä se lähti.

Koeajojen jälkeen lähettiin hakemaan Jani kyytiin ja abclle kahville, minä en juo edelleenkään kahvia, joten otin kaakaon. Kökittiin abcn terdellä hetki katellen nettiautosta paremmassa kunnossa ja hinnassa olevia evoja.Ilta/yö Jeren kanssa kahdestaan;
Yleensä ajelemme ympäri Lappeenrantaa, valokuvailemme, katsomme auringon laskua sekä myös nousua, katselemme leffoja, sarjoja. Olemme aloittaneet uuden netflix -sarjan. SENSE8
Ensimmäinen/ensimmäiset kaksi jaksoa voivat hämätä, mutta kyseessä on pirun hyvä sarja, traileri saa sinut syttymään ;D. Suosittelen!


Tässä muutamia sumuisena aamuna otettuja kuvia:

 
 

Nyt uusin juttumme on cityketut. Olemme käyneet niitä katselemassa kahdestaa sekä kolmestaan. Instastamme löytyy videoita ketunpojista.

xoxo Mirde

23 kommenttia:

 1. Miten sulla olisi edes varaa noin kalliiseen autoon? Käykö Jere missään töissä vai lojutteko kaikki vaan kotona työttöminä sossupummeina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lottoamalla, lottoamalla ystävä hyvä, hehe :D
   Jos kalliimpi auto pitäisi saada ostettua alkaisin säästämään tai maksaisin osissa, missään tapauksessa en ottaisi mitään autolainaa, niinkuin moni tekee.

   Jere on töissä ja itse odottelen työhaastattelua.

   Poista
  2. Mihin hait töihin?

   Poista
  3. Missä Jere on töissä?

   Poista
  4. En puhu miun työhommista, ennen ko on varmaa saanko paikan vai en. Jos en saa niin hätävaihtoehtona on työkokeiluun lähteminen :)

   Jere on tällä hetkellä kesälomalla ja työt jatkuu taas ens kuussa.

   Poista
  5. Aika rankkaa tekstiä taas joltakin... mitä se kellekkään kuuluu mitä toinen hankkii tai mistä rahansa saa... työttömiä sossu pummeja... sinulle anonyymi, se että on työtön ei tarkoita sitä, että on sosiaalipummi sillä usein työttömätkään ei saa sosiaalihuollosta mitään. En ymmärrä mistä tuollainen harhaluulo on peräisin? esim. työtön voi saada liiton rahaa ja sillä pärjää melkein yhtä hyvin kun palkalla. Se pn vaan itsestä kiinni miten arkensa järjestää. Tietty eihän mitkään rahat riitä, jos syö usein ulkona ja vetää vielä viinakset päälle. Mirkalla ja Jerellä ei kulu rahaa alkoholiin sillä kumpikaan ei sitä käytä, kun hyvin harvoin siis todella harvoin. Mirkalle neuvoksi, että älä edes vaivaudu vastaamaan tämmöisille ihmisille jotka eivät näe muuta kun sen mitä itse halauavat nähdä. Jokainen tekee itse omat valinnat. Mirka on halunnut olla poikansa kanssa kotona kodinhoitovapaalla siihen saakka kun poika täytti kolme vuotta. Mielestäni se ei ole työttömyyttä vaan kodinhoitovapaa. Tämän jälkeen Mirka on opiskellut, että työttömänä ei ole kauan ehtinyt olemaan. Mirka on myös tottunut, että elämässä ei saa mitään kultaisella tarjottimella. Itse hän kustansi oman autokoulunsa mitä moni muu nuori ei tee.

   Poista
  6. Mie varmaan putoaisin tuolilta, jos joskus tääl olisikin positiivista kommenttia, esim. ompa kauniita kuvia... vau...

   Poista
  7. Mistä lähtien opiskelu on ollut töissä käymistä?

   Poista
  8. Opiskelu? Ei meistä kumpikaan opiskele yhtään mitään :D

   Poista
 2. Kauan te ootte oikeen olleet yhdessä kun ootte jo menneet kihloihinkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoli vuotta. Miksi tuhlata aikaa, kun tietää sen, että se oikea on löytyny. Jere on miulle se henkilö, kenen kanssa todellakin haluan elää elämäni alusta loppuun asti. Kihloihin meneminen tarkoittaa lupausta avioliitosta ja se on yksi parisuhteen normaaleista rekisteröimisistä. :)

   Poista
  2. Niin sähän oot mennyt tietääkseni kihloihin jo neljännen vai viidennen kerran, mites ne viisi edellistä lupausta avioliitosta? :DDDDDD Kihlaus on nykyään menettänyt merkityksensä ja mennään huvikseen kihloihin eikä asiaa harkita. Kiinnostaa ihan vaan että mikä tässä miehessä on erilaista verrattuna niihin muihiin "oikeisiin", jotka ei olleetkaan se Oikea-tyyppejä vaikka niin aikoinaan väititkin?

   Poista
  3. Jos homma tuntuu oikealta, niin miksi aikailla. Elämä on liian lyhyt siihen, että kaikkea pitäisi empiä ja vatvoa odottaen sitä mukamas "oikeaa" hetkeä. Paljon onnea teille molemmille kihlauksen johdosta! :) t. ano 06/07 klo21.10

   Poista
  4. Me ollaan aivan samaa mieltä :)

   Poista
 3. Joo niin olenkin.. Niitä kutsutaan nimellä teinikihlaus; Teinikihlaus: kun vaan hetken mielijohteesta kävellään lähimpään koruliikkeeseen ja ostetaan alle 20euron sormukset.
  Aitokihlaus: Mies ostaa sormukset, mies polvistuu eteen ja kosii ja ON TOSISSAAN ASIAN KANSSA.
  Edelliset "oikeat" ovat olleet reppania, joista ei sitten ollutkaan mihinkään. xD

  Jere on parasta mitä miulle on tapahtunu heti Rasmuksen jälkeen. Olemme Jeren kanssa samalla aaltopituudella, meillä on samoja mieltymyksiä ja ollaan tosissamme asian kanssa. Meillä ei ole turhia riitoja ja kaikki sujuu melkein kuin tanssi. Ehkä, huom EHKÄ etenemme nopeammin kuin muut, mutta rakkaudessa tahti on vapaa. <3 Ja jos yksityiskohtia haluat vielä tietää, niin nykyinen mieheni on paras seksikumppani ikinä! Hän on kookas ja saa minulle orgasmin, mitä muut eivät ole koskaan saaneet. :D thats it :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No iso kikkeli onkin hyvä syy mennä kihloihin :DDD

   Poista
  2. No parempi iso ko pieni nysä jolla ei ees tee mitään :D

   Syyhän siis ei ole se haaroväli ;)

   Poista
 4. No huh huh. Vaikka entiset "oikeat" olis kuinka REPPANIA ? hyvänsä niin onko aikuisen ihmisen teko arvostella heitä julkisesti kaikkien (jotka tätä blogia mahdollisesti ajankuluksi lukevat) luettavaksi???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni reppanaksi sanominen ei ole arvostelua saati haukkumista..
   Enkä ole tietääkseni nimellä ketään maininnut.. vai olenko?

   Moni on kyselly et mitä vikaa näissä edellisissä on ollut..
   Listasta löytyy: narsisti, mammanpoika, alkoholisteja sekä väkivaltasia miehiä.
   Jos mietitte noita edellisiä ja mietitte, että mitäköhän vikaa niissä on mahtanutkaan olla..??!

   Poista
 5. "Jere on tällä hetkellä kesälomalla ja työt jatkuu taas ens kuussa."
  Fasessa Jere on lopettanut työt. Jos on kesälomalla ni miks on lopettanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on mukava, että täällä on tällänen työnarkomaani ketä kiinnostaa toisten työasiat niin kovin, että pitää oikein Facessa stalkata. Kyllä, olen lopettanut työt eksotella ja olen kesälomalla. Tarkoittaako se sitä, että en ole töissä? Miksi kiinnostaa työasiat näin kovin? Työpaikkaa kun voi aina vaihtaa..vink vink.

   Poista
 6. No niin näinhän se anonyymi paljastui lähipiirissä olevaksi. Hän joka asiasta täällä vikisee ja ottanut oikein elämän tehtäväkseen seurata tätä blogia. Ikinä ei mitään positiivista ole sanottavana, etsimälle etsii blogista kohtia mihin voi sanallisen veitsen heittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jo muutamia veikkauksia, eikä jaksa oikein kiinnostaa. Jos tuo kaveri saa jotain kiksejä kommentoidessaan tänne niin siitä vaan. :)

   Poista