lauantai 13. kesäkuuta 2015

Hippo -kisat 2015

 

Olimme ilmottautuneen pojan kanssa joka vuotisiin hippo-kisoihin. Tämä oli aivan ensimmäinen kerta. Menimme hakemaan kilpailunumeron ja lähdimme etsimään Hannaa ja Mariaa.

    

 
Ensimmäisenä oli 40m juoksu. Katsoimme kun tytöt juoksivat. Hanna ja Maria oli löytynyt ja he tuivat kannustamaan Rasmusta. Rasmuksen aika oli 13,2s. Nopea poika :)

Toisena oli vuorossa pallon heitto, mutta me ja osa muista kanssakilpailijoista menimme vahingossa pituushyppyyn. Ensimmäisellä kierroksella poika hyppäsi 59 senttiäja toisella kierroksella käveli hakemaan hattunsa hiekalta. Tää äiti yritti olla ovela, heitti hatun hiekalle ja pyysi poikaa hyppäämään hatun yli. Pikku herran mielestä äiti oli tuhma ja talsi hakemaan lippiksen. Tämä otettiin siis hyppynä, joten pojan harmitus oli suuri, kun ei päässytkään enää hyppäämään.
Tällä rastilla pääsimme youtube -videoon ja videolla huomaa pojan kiukuttelun. Päiväunet jäivät välistä kisojen vuoksi, joten kiukuttelu ja temppuilu oli kova juttu. Äitiä ei voinut totella ja kaikki ärsytti.

 

Siirryimme pallon heittoon ja jouduimme odottamaan, kunnes kaikki oli heittänyt, jotta me pääsimme heittämään. Pallo lensi hienosti yli viisi metriä, mutta se ei riittänyt pojalle. Tuli kauhea itku ja parku, kun pallo ei lentänyt tarpeeksi pitkälle. Matkalle hakemaan pullaa ja mehua Rasmus ihasteli vanhempien poikien pallon käsittelyä. Rasmus kertoi heittävänsä isona poikana yhtä pitkälle :)
Kaikki osallistujat saivat mitalit ja isompien ryhmistä 3 parasta palkittiin pokaalein.
Rasmuksen ikäryhmästä osallistujia oli 64 ja Rasmus pääsi sijalle 22 pistein 85. :)
Oon todella ylpeä omasta pikku urheilijastani <3Heitin Hannan ja Marian Imatran kautta kotiin, jonka jälkeen aloimme itse hivuttautua kotia kohti.
Jere ja Adessa odottelivatkin jo. Tarjosin muksuille iltaruuaksi orginal lettuja, pinaattilettuja sekä porkkanalettuja perunasalaatin sekä bonien kera. Letut upposi muksuihin nopeasti ja sitten olikin jo herkku jälkkärin vuoro. Luvassa oli mansikka, vanilja sekä suklaa jäätelöä paistetun banaanin sekä strösselin kera. 

 Vielä loppuun 27 ensimmäisen pojan tulokset ja youtube video kisoista:
xoxo Mirtsu

6 kommenttia:

 1. Paljonko tuoreita kasviksia ja vihanneksia teidän lapset syö päivittäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasmus on nirso syömään kasviksia ja vihanneksia. Vaikka kovasti ollaan yritetty niitä tuputtaa, ne ei vaan uppoa. Noista ainoa mitkä herralle kelpaa on porkkana ja suola- tai tuorekurkku. Kesäsin maissia.
   Hedelmiä menee kasvistenkin edestä. Meillä Adessa syö päivittäin tomaattia ruuan kanssa, koska se näyttää olevan lempparia. En tiedä miten muksut syövät toiset vanhempien luona :) kuinka niin?

   Poista
  2. Ei kyllä kuulosta oikeen hyvältä :s

   Poista
  3. Ei minunkaan mielestä, mut tuloksetta sitä on yrittänyt. Pöydässä istuttaminen ei auta.
   Kun ei syö niin ei syö. :/

   Poista
 2. Milloinkas uutta blogia pukkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on "pientä" taukoa tässä ollut, mut tänään tulee juttua iha urakalla. :)

   Poista