sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Johan on markkinat!

Lappeenrantaan vihdoin tuli taas kansainväliset markkinat. Käytiin Jeren kanssa pyörähtämässä ja katselemassa mitä kaikkea oli saatavilla. Auto piti jättää linnotukseen, sillä paikkoja ei missään muualla ollut vapaana. Porukkaa oli ihan tajuttomasti ja ylipirteät myyjät viettelivät seireenin tavoin asiakkaita kojuilleen.

 Italian kojussa oli ihanin myyjä pakko sanoo :D Tää nuor herra tuli toivottamaan heti meidät tervetulleiksi ko rantauduttiin katselemaan herkullisia suklaatsydeemejä/kakkuja/mitälieolivatkaan :D Käteistä emme tietenkään ottaneet mukaan, joten kaikki herkut jäipi ostamatta ja maistamatta. Kierrettiin alue kerran ympäri ja minä napsin kuvia kaikesta kiinnostavasta.  
Herkkukojut olivat upeita, sateenkaaren värejä vieri vieressä. Näin myös priden kunniaksi :3


 Yhdestä kojusta löysin tavattoman söpöjä laukku -avaimenperiä. Tosi suloisia :3
Samaisesta kojust löytyi myös eläinkukkaroita, joilla oli korvat. Ihastuin totaallisesti tuohon edustalla olevaan harmahtavaan kisuun. Myös tuo pieni hauva oli ihana. Tuollaisia voisi tehdä itsekin :D


 

 Melkein heti kierroksemme alussa törmäsin upeisiin hopea? koruihin.. Pakko laittaa kuva teille, mutta nyt tärkeämpään asiaan: Koskaan, siis KOSKAAN aikaisemmin ei minun nimeäni ole mistään kupeista löytynyt, Kyllä Mirva, Mirja, Mira ja Mirkka -nimet löytyvät mutta ei Mirkaa. Välillä sitä on tullut harmiteltua, kun ei nimikko kuppia löydä mistään. Mutta hyvät naiset ja herrat, NYT! Nyt löytyi, eikä tietenkään pankkikortilla voinut maksaa. Kuppia en siis saanut, mutta lohdutukseksi sain kuvan :D


Tänään menimme juhlimaan tätini Piian syntymäpäiviä porukoille. KAIKKI oli paikalla. Myös Hannan uusi mies Jarkko, joka btw on todella mukava :) Piia oli järjestänyt lapsille olympialaiset ja jokainen lapsi sai mitalin reilusta kilpailusta. Tämän jälkeen Piia grillasi meille kaikille ruokaa. Ruuan jälkeen maisteltiin vähän kakkua, ei oikein uponnut makea.
Jere lähti kotiin ennen meitä. Tunti sen jälkeen nappasin pojan ja serkkulikan kyytiin ja lähdimme kotiapäin. Mutta kappas kummaa Jere olikin lähtenyt Janille kahvittelemaan ja lukinnut ovet EIKÄ miulla tietenkään ollut avaimia. Tämä reipas tyttö sitten murtautu omaan asuntoonsa yläkerran ikkunasta :D
 

Tikkailla taiteilujen ja fantastisesti ikkunasta lattialle pudottua nappasin mukaani kotiavaimet ja muut tarvittavat ja lähdin ulos. Muksun kyytiin ja Mälkiän monttuun pelaamaan palloa. Tämän jälkeen sitten lähdimme katsomaan porukalla kettuja ja Jani toi Jeren seuraamme, sitten oli vuorossa kauppa. Rasmus oli nukahtanut autoon, joten Jere jäi vahdiksi ja minä S:n kanssa kävimme abcllä ostamassa jogurttia, vanukasta, poppareita ja lihapullia. 

Kotosalla katsoimme porukalla Gnomeon ja Julian. Hyvä lasten leffa, oon nähny sen nyt neljä kertaa :D Alla traileri. Sitten olikin iltapalan vuoro, S:lle Rasmuksen shortsit ja t-paita yöpuvuksi ja muksun yläkertaan. "Saatte leikkii tän yhen leikin loppuu, sit nukkumaa" Lähin siis ulos kannettavan kanssa kirjottamaan tätä blogia. S on kyllä todella kiltti tyttö.. ei mennyt kun vajaa vartti, kun tyttö tuli alakertaan, toivotti Jerelle hyvät yöt ja hihkaisi oven raosta ne myön miulle ja painui kiltisti yläkertaan Adessan sänkyyn nukkumaan. 

 XOXO Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti