lauantai 27. kesäkuuta 2015

Joutsenon eläinmetsä

Heissulivei taas pitkästä aikaa. Olis aika taas postailla vähän uutta settiä ilmoille. Ei tosissaan olla nyt vähään aikaan postauksia tehty, kun on loma ollut ja kaikennäköistä tekemistä. Mutta asiaan.

Käytiin tossa jokunen aika sitten Joutsenon eläinmetsässä, jossa oli vähän yhtä sun toista tapausta. Itse muistan kanssa joskus hieman nuorempana vierailleeni kyseisessä paikassa.

Mukana olivat siis koko poppoo eli Mirka, Adessa, Rasmus ja minä. 

Hinta kahdelta aikuiselta ja lapselta oli 30 euroa. Otimme mukaan vähän leipää, jotta voimme syöttää metsässä asustelevia elukoita. Paikalle päästyämme, oli kuvassa ensimmäisenä oleva kukko(maybe) meitä vastassa. En siis todellakaan ole eläinten asiantuntija, joten korjatkaa jos kyseessä onkin kana tai jokin muu vastaava.


Kukkoja sekä kanoja oli metsässä suhteellisen paljon. Oikeastaan enemmän, kuin mitään muuta. Oli
valkoista, tummaa, isoa ja pientä. Molemmat skideistä olivat kuin kotonaan, kun pääsimme metsään.

Välillä kun skidit innostuivat vähän liikaa, alkoi volume nousemaan ja tästähän eivät kaikki eläimet pitäneet. Muutama pupu ainakin hieman säikähti, mutta leppyivät nopeasti.


Kuvassa oleva pupu oli yksi näistä säikähtäneistä yksilöistä. Molemmat lapsista tykkäsivät paljon, kun saivat ruokkia eläimiä ja katsella mitä ne puuhastelivat.

Ja tosissaan näitä kanoja oli joka paikassa, melkein syötäväksi asti...vitsi vitsi.

 
Vähän peremmällä metsässä alkoi näkymään muitakin elukoita, mm. vuohia ja lampaita.

Vietimme metsässä pikkasen vajaat pari tuntia, jonka jälkeen lapset alkoivat olla jo hieman ylikierroksilla. Löydettiin metsän keskeltä pari trampoliinia, jossa lapset halusivat vielä hetken hyppiä. Matkalla autolle otettiin vielä muutama yhteiskuva Adessasta ja Rasmuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti