sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Juhannus2015

Juhannus tuli ja meni, niiko aina joka ikine vuos. Mut kerrankin oli täysin onnistunut sellainen :)
Adessa lähti Juhannuksena reissuun äitinsä kanssa.
Rasmus oli isällään. Rasmuksen juhannusviikko meni hänen omin sanoin näin:

"Mie leikkisin autoilla ja ylitin mennä siihe oikealle penkille. Sit mie hyppisin lampoliinilla nii kovaa ku pystyin. Sit mie kaatusin ja kiusasin tyttöjä. Ja sit mie söin makalooni luokaa ja tulista pippuli kanaa. Siellä oli haamaa kissa. Katoin ohjelmaa ja pelasin kissa peliä. Isin kissa tuli aikuiseksi, ihan vihleen näköiseksi."

Me Jeren kanssa vietettiin Juhannus kahestaan. Mentiin ensin hieman grillaamaan porukoille. Leikittiin miun serkkutyttöjen kanssa. Tän jälkeen lähettiin hetkeksi ajelemaan ja päädyttin sitten Seiterään, liikkuva tivoli, joka tuli pyörähtämään muutamaksi päiväksi Lappeenrantaan.

Yötivolissa sitten törmättiin muutamiin miun tuttuihin, siitä sitten Princess Petriin ja hänen uuteen rakkauteensa ja tämän jälkeen toiseen kaksointätiini, hänen mieheensä ja serkkutyttöihin.

 


   

Yritimme epätoivoisesti päästä katsomaan kokkoa myllysaaren rantaan, mutta sadat autot ja tuhannet ihmiset vaikeuttivat hieman tilannetta. Myllysaaren ohi ajossa kesti vartti-kakskyt minuuttia. Tiet oli tukossa ja ihmisiä hyppi autotielle. Suosiolla sitten mentiin katselemaan pientä valopistettä toiselle puolelle saimaata. Ainoa kuva minkä sain napattua oli tällainen tökerö shaiba.

 Kaikista juhannuksista mitä olen nähny, oon saanut vaan kaksi hyvää kokkokuvaa ja niistäkin on jo aikaa. Ensimmäinen kuva on otettu Parikkalassa vuonna 2010. Ja toinen kuva 2011 muistaakseni Lemillä.


Kuinka moni teistä huomasi ensimmäisen 
kokkokuvan tulen muodostavan hevosen?
Tällainen oikeeseen aikaan otettu kuva. :D

On aikoinaan tullu tulesta vaikka millaista
hahmoa, lohikäärmettä sekä pupua.

Oli ihan pakko laittaa teille kuva vuosia 

takaperin muurikasta hyppävästä pupusta.

XOXO Mirka :3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti