lauantai 13. kesäkuuta 2015

Mökkeilyä

Äitini ja isäpuoleni Mika oli varannut itselleen mökin viideksi yöksi ja me lähdimme tiistaina Jeren ja poitsun kanssa sinne vieraiksi. Myös Hanna ja Maria tulivat yökyläilemään. Pääsimme heti ruokapöydän ääreen. Lihapullia, uusia perunoita, lohta ja vesimeloni-feta salaattia.
Rasmus sai nukkua mökissä äitin, Mikan, Hannan ja Marian kanssa. Me saimme Jeren kanssa majottautua saunarakennukseen, jossa oli pieni makuutila. Näin saimme kahen keskestä aikaa iltaisella. 

  


 Päivällä pelailimme mölkkyä ja kuvailimme mökin pihapiiriä. Itse sain äitiltä sanaristikon, jota aloin sitten illalla täyttämään ihan urakalla. Olen huono näissä, joten Jerestä oli paljon apua <3

  
  
  
 

Tontin laidalla oli todella pieni ja matala sekä ihanan satumainen mökki, jossa kuulemma kymmeniä vuosia sitten aikaisempi omistaja oli keitellyt pontikkaa. Nyt mökki oli sisustettu oikein vanhan kyökin näköiseksi ja aivan upeaksi kuvauskohteeksi. 

Kävimme hieman saunomassa, mutta uimaan emme menneet. Äiti kävi hakemassa pojan suoraan saunasta ylämökkiin ja me jäimme nauttimaan viileästä ja rauhallisesta illasta.


    
  


Kävimme nukkumaan vasta viideltä, sillä jäimme koukkuun sudokuun (jota en edes tiennyt osaavani täyttää oikein) ja aloitimme katsomaan yhdessä Orange is the new backkiä. Itse olen nähnyt ensimmäiset kaksi tuottaria ja tuppasin sit kertomaan Jerelle tästä juuri tulleesta kolmannesta.. Joteen.. sovimme, että katsomme yhdessä kaikki jaksot alusta loppuun saakka.
Ensimmäisestä tuottarista on 4 jaksoa katsomatta plus siihen sitten se 13 jakson toinen tuotari..
 Alla traileri kolmannesta tuottarista. Kumpa sitä pääsis jo seuraamaan :3Aamulla heräsin kymmen maissa, äiti ja pariks tunniks vierailulle tullu siskoni Sara kävivät kumpainenkin tuoksetta herättelemässä aikaisemmin. Jätin Jeren nukkumaan söpösti ja painuin itse täyttämään ristikkoa aurinkoon. 

  

Pelailimme pallopelejä ja vietimme aikaa yhdessä. Sitten olikin jo aika mennä siivoamaan mökki ja kantaa tavarat autoon. Sen jälkeen oli vuorossa ruoka ja jälkiruokakahvit, jonka jälkeen matka kotiin alkoi.


Kotiin päästyä poika meni riisumaan kenkiään ja me jäimme tupakalle terassille. Sisälle astuessa meitä vastassa oli suloinen näky, Rasmus oli nimittäin nukahtanut lattialle ihanaan asentoon <3

Nostin pojan syliini sohvalle ja nautin siitä pienestä hetkestä (tunti), kun poika nukkui sylissäni samalla tavalla kuin kolme vuotta sitten <3


xoxo Mirka2 kommenttia:

 1. Olen ymmärtänyt että olet ainoa lapsi. Siskollasi eri äiti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kyllä olen ainoa lapsi äidilleni ja vissiin myös isälleni :D
   Minulla siis ei tietääkseni ole biologisia sisaruksia, mutta kutsun isäpuoleni tyttäriä siskoikseni ja he ovat pojalleni tätejä. :) Samalla tavalla poika kutsuu isäpuoltani papaksi ja Adessaa siskoksi :)

   Monilla on omat säännöt näistä sisaruksista ja sisarpuolista.
   Mutta, itse olen sitä mieltä, että jos kuuluu perheeseen niin on osa sitä perhettä myös sanallisesti.

   Poista