maanantai 1. kesäkuuta 2015

Projekti: Terassin remake

Heissulivei taas jälleen kerran. Ei olekkaan tullut vähään aikaan taas postattua, mutta nyt tulee...uutta postausta siis.

Elikkäs. Meillä oli Mirtsun kanssa sellanen suunnitelma, että kun kesä alkaa lähestyä, niin aletaan laitella tota pihalla kököttävää rumaa terassia vähän uuteen uskoon. Tarkoitus oli alottaa homma yhdessä, mutta Mirtsuliini päätti alottaa projektin aluksi itekseen, kun satuin ite olemaan taas vaihteeksi mahataudissa. Ja kyllä, viime aikoina niitä on tässä kiertänyt muutama.

Terassi oli siis alussa tuollainen perinteinen lahon ja haalistuneen puun sekä suomen syysillan värinen pläjäys, jota luonto oli jo hieman ehtinyt käsitellä omalla tavallaan.

   Mirtsu siis aloitti projektin ja maalaili valkoisella terassin kaiteita. Tarkoituksena siis maalata pystypuut valkoisella ja vaakapuut punaisella, joka sopisi hyvin talon väriin. Mirtsu halusi maalata niin sanotusti tuputtelemalla ja ohuella kerroksella, jotta saataisiin kiva säväys ja "vanha sekä kuluneen" oloinen lopputulos. 

Aluksi meidän piti maalata pelkkä terassi, mutta nopeasti saatiin lisää maalattavaa, kun päätettiin maalata myös pöytä ja tuolit sekä muutama muu objekti.

              Tässä vaiheessa varmaan mietitte, että "tekikö tuo äijä nyt mitään, kun Mirtsu vaan kuvissa maalaa". Kyllä, myös minä maalasin :D
                 Tässä kuvassa ollaan jo edistytty aika pitkälle. Välillä loppui maalit kesken ja piti jostain aina kehitellä sitä lisää. Nyt projekti siis kutakuinkin tässä vaiheessa.


               Eli aikalailla loppusuoralla ollaan. Muutama hassu laudanpätkä olisi vielä maalattavana.  Sitten pitäs saada vielä ostettua grilli terassille, niin voi viettää iltaa mukavasti grillaillen. Täytynee sanoa, että oli mukava pitkästä aikaa maalailla. En edes muista, että millon viimeeksi olis tullu pensselillä sudittua menemään.

Mutta tässä terassipäivitys tältä erää. Lisäilen tekstiä tähän postaukseen, jos unohin jotain laittaa. Tällälailla tiivistettynä nyt, niin ei tarvii koko iltaa lukea yhtä juttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti