tiistai 2. kesäkuuta 2015

Sinä loukkasit minua

Päätimme Jeren kanssa liittyä Tipulan aloittamaan kampanjaan. Hänen blogissaan ohjeet :)
pääset hänen blogiin klikkaamalla "tipulan" -linkkiä :)


                                     *****
Yks bloggaamisen ihanimmista puolista on tuo kommenttien lukeminen ja niihin vastaaminen.
Kun tulee paljon kommentteja, tulee tunne, että; hei, meidän blogia oikeesti käydään lukemassa :) Osalta ihmisistä tulee ihanaa, kannustavaa ja rakentavaa palautetta MUTTA sitten on myös näitä ihmisiä, jotka tarkoituksella yrittävät pahoittaa toisen mielen.
 

"Olet kauhean lihava nainen, mene salille" 
 (Olen ihan normaalipainoinen, omaan vaan hieman enemmän tavaraa lanteillani)
"Oot huono äiti!"

(Ja tällaiset kommentit tulevat AINA naisilta, joilla EI OLE lapsia)
"Nöyryytätte lapsianne julkisesti"
(..koska julkaisemme kuvia lapsistamme blogissamme)

"Ketään ei kiinnosta sun lapsuutes, haetko jtn sääliä?" (Elämäntarina blogi)
(Blogin on tarkoitus kertoa elämäntarinaa ja tavoittaa niitä ihmisiä, kenellä on samankaltaisia kokemuksia)


Välillä pistää miettimään, onko näillä ihmisillä itsellään niin paha olla, että yrittävät siirtää sen muihin. "Iha &*#%!, miks ees bloggaat?" Jos blogi ei kiinnosta niin ÄLÄ LUE SITÄ. Suoraan sanottuna; jätä kommentoimatta jos ei ole mitään hyvää sanottavaa.
                                    
Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?
"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"

”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)

"Vittu oot nolo tapa ittes"

"ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. 
Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin.
A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Alusta loppuun  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää hetkessä  -  Elämää pyörätuolista käsin  -  Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Erin Linnea  -  Essi Maaninka  -  Fifty Ways  -  Garden Of My Dreams  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  -  Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  -  Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  Kaiken takana on äiti.  -  Kat von Yvon  -  KIDULT  -  Kitujainen.com  -  Kolme pientä porsasta  -  Kommammaa  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  -  Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  -  Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  -  Mammalaiffii  -  MammaMiia  -  Mansikkatilan mailla  -  Marika's  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  -  Munakoisoni ja minä  -  My fairytale  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Petran; Minä ja me  -  Pieni Lintu  -  Pieni Hento Ote  -  Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Ruusun tuhkaa  -  Saijis  -  Smagatsoff  -  Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Style and jewels  -  Syvältä  -  Taloni maalla  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thinking out of the box  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  -  Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  -  Vilhelmiina Lyydia  -  Villa Tuta  -  Vähäx vaikeeta?  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää5 kommenttia:

 1. Mistä tiedät että huono äiti-kommentit tulevat aina naisilta joilla ei ole lapsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun kohdallani tiedän jokaisen niin sanoneen henkilön. Ja heillä kellään ei ole lapsia, eikä tosin edes miestä :)

   Poista
 2. Ilkeilijät on vaa kateellisia. Oon huomannu sen monessa blogissa. Ollaan kateellisia asunnosta/talosta/kumppanista/lapsista/kauneudesta jne. Mie esim oon kateellinen siule mirka ku oot niin kaunis. Uskallat olla oma ittes :) kateelliset haukkuu kun eivät omaa samaa kauneutta tai vartaloa tai heillä ei ol kumppania/on huono kumppani. Ja sitä en itekkään ymmärrä että miten lapsettomat voivat neuvoa äitejä?! Ne ei tiiä yhtää lapsen kasvatuksesta mutta silti ne kovasti jakaa neuvoja, koska ovat joskus hoitaneen siskonkumminveljenkaiman taaperoa.

  VastaaPoista
 3. Voi höh, mitä kommentteja olette saaneet! Mun mielestä on aina hieman kyseenalaista tuomita joku huonoksi äidiksi tai isäksi ihan vain blogin perusteella. Asiaan vaikuttaa kuitenkin niin paljon se, mitä kertoo ja mitä jättää kertomatta sekä se, miten värikkäästi asiasta kirjoittaa.

  Kiva, että osallistuitte kampanjaan! Ja vitsit, miten kiva banneri blogissa on! On muutenkin virkistävää päätyä blogiin, jossa on persoonallinen ulkoasu! :)

  VastaaPoista