sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Irti arjesta.

Isäpuoleni oli jo monia kertoja luvannut viedä meidät tytöt syömään jonnekin.
Se päivä vihdoin tulikin ja kuudelta oli tarkoitus lähteä kohti keskustaa.
Kävimme Jeren ja muksujen kanssa ensin mäkkärille. Jere söi tuplajuuston ja snackwrappin ja molemmat mukelot halusivat lastenateriat. Rasmus otti nugetit ja Adessa hampurilaisen. Molemmille muksuille tietenkin maito ruokajuomaksi. Mäkkärissä pitkästä aikaa hyvät lelut. Nimittäin minionssin hahmoja :)
 


Kun lapsilla oli masut täynnä oli aika lähteä kohti äitin ja isäpuolen kämppää.
Jäimme pihalle leikkimään. Serkkutyttö Maria oli tullut äitille yökylään ja olikin jo vastassa pihalla.
Tunnin verran ulkona touhuttiin ja sitten pyörähtämään vielä sisällä.
 

 
  
 

Kun Anni tuli, päätimme lähteä samalla oven avauksella ulos laittamaan yhdessä lapset autoon.
Jere lähti muksujen kanssa tankkaamaan ja itse menin sisälle vielä hetkeksi touhuamaan Marian kanssa. Sitten kaikki oli valmiita, matka kohti ravintolaan voi alkaa.. Tosin pihalla sitten onnistuin hajottamaan korkokenkäni. Liimaa saati teippiä ei autossa ollut eikä aikaa ollut kenkien vaihtoonkaan. Onneksi Annin laukussa oli purkkaa :D En ole kyllä koskaan aikaisemmin korjannut korkkareita purukumilla :D

  

Mika jätti auton Totemin kulmalle, missä Sara meitä jo odottikin. Päätimme sitten kävellä Agnukseen. Liikkumiseni oli hidasta ja varovaista. Pelkäsin et purkka pettää.. Saimme kivan pöydän ja ruokalistat nenän eteen. Minä ja Sara valitsimme saman ruuan, Kanaa kermaisessa pippurikastikkeessa ja bataattiranskalaisia. Anni isänsä tavoin otti raakaa lihaa x) Eli tällä siis tarkoitan medium kypsyyttä. Saimme annokset ja pääsimme maistelemaan. Anni palautti annoksensa, sillä liha oli täysin kypsä. Muut olimme lopettelemassa juuri syömistä, kun Anni sai uuden annoksensa eteen. Jälkiruuaksi tilasimme suklaaunelmat. Jokaisesta ravintolasta yleensä tuo löytynee.
 

 

Mahat pullollaan sitten kävelimme takaisin. Matkalla sitten keskittyminen herpaantui parkissa oleviin autoihin. (Mika kysyi jotain niistä) Kolautin purkalla korjatun kengän maahan, niin että kengän yksi narukoriste irtosi. Aloin nostamaan sitä edelleen autoja tuijottaen, joteeeen.. kompastuin jalkoihini. En onneksi kaatunut, mutta nilkka hieman taittui JA ehjä kenkä hajosi myös. Pari kirosanaa ja kengät pois jaloista. Kävelin paljain jaloin autolle.

XoxO Mirka

8 kommenttia:

 1. Meinasitteko sitten mennä Jeren kanssa lähikuukausina/-vuosina naimisiin kun ootte jo menneet kihloihin? :)

  VastaaPoista
 2. Menisin vaikka heti huomenna naimisiin <3

  VastaaPoista
 3. Aika harvoin ehditte kirjoittamaan blogia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi ensisijaisesti elää tätä elämää. Blogin kirjoitus tulee sen jälkeen. Aina ei ole aikaa kirjoitella, mutta yleensä tuleekin sitten päivitys pidemmältä pätkältä :)

   Poista
 4. Varmaan muutto vieny aikaa :) kirjottaavat kun ehtivät

  VastaaPoista
 5. Mikä mättää? Ootteko enää ees yhessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ollaan yhdessä, meillä on ollut tosi paljon kiirettä.
   Tänään tulee pari postausta, joista toinen käsittelee koko tätä meidän blogin hiljaista aikaa :D

   Poista
  2. Anonyymi, miksemme olisi yhdessä enää? Olemme yhdessä, molemmat ovat iloisia ja onnellisia. Se, että emme aina ehdi postaamaan, ei todellakaan tarkoita että olemme eronneet :D Yhdessä ollaan alusta loppuun. Ja niinkun Mirtsu mainitsikin tuossa yläpuolella, niin kiirettä on pitänyt.

   Poista