tiistai 7. heinäkuuta 2015

Yksi kysymys, yksi vastaus.

Lähdimme lauantaina Raxiin herkuttelemaan. Jätimme auton Lönnrotin koulun parkkipaikalle ja kävelimme käsi kädessä kohti pizzan tuoksua. Astuimme sisään, maksoimme ruokailumme ja valitsimme pöydän juomien puolelta. Olen erikoinen tapaus kun menen Raxiin, en syö yleensä ollenkaan pizzaa, tälläkertaa söin 3 palasta. Jyrsin ensin kinkku-ananas pizzaa, mutta sitten alkoi etomaan.. Töissä ollut tuttuni teki minulle puolikkaan kasvispizzan, tomaatti fetan. Otin palasen ja lisätäytin sen salaattipöydässä ananaksella ja kanalla. Nam. 


Yleensä siis Raxissa syön vain salaattia. Nyt ei perus salaattiannokseni tekeminen onnistunut :( Siihen kuuluisi siis: Salaatti, kaali, ananas, raejuusto, tonnikala. Salaatti nautitaan sipulirenkaiden kanssa. Tonnikalaa ja sipulirenkaita ei paikasta silloin saanut, joten sovelsin. Näiden tilalle työnsin fetaa sekä kanaa :) Ihan hyvää tuli :)) 


 Kun masut oli täynnä, lähdimme kävelemään kohti autoa. Jere ehdotti, että käytäisiin katsomassa meidän rakkauslukkomme viereiseltä kävelysillalta. Siinä sitten tutkittiin kyykyssä tarvitseeko niitä kaivertaa uudestaa jne. Nousin seisomaan ja aloin hivuttautumaan kohti autoa. Silloin Jere halasi minua ja kertoi kuinka hän rakastaa minua ja että hän haluaa olla loppu elämänsä kanssani...

Polvistuin Mirkan eteen ja samalla hetkellä Mirka tokaisi, "et oo tosissas" ja rupesi itkemään. Avasin korurasian ja sanoin, että haluan viettää loppuelämän kanssasi ja että menetkö kanssani naimisiin. Mirka ei itkultaan saanut sanaa suustaan, mutta nyökytteli ja tuli halaamaan sekä pussailemaan. Lopulta kuitenkin sanainen arkku avautui ja KYLLÄhän sieltä tuli.

Olin käynyt viikkoa aikaisemmin hakemassa sormukset valmiiksi koruliikkeestä ja pitänyt parhaani mukaan kosinnan salassa. Ainoat, jotka tiesivät olivat Jani ja oma isäni. Olimme puhuneet kuukausia aikaisemmin Mirkan kanssa kihlauksesta, vähän niinkuin tulevaa varten. Oli puhetta tyyliin, että sitten joskus. Mielestäni on kuitenkin turha odottaa, kun tietää kenen kanssa haluaa olla ja viettää tulevaisuutta. Olin miettinyt erilaisia vaihtoehtoja, miten kosisin ja loppupelissä päädyin kosimaan paikkaan, joka oli meille jo entuudestaan merkittävä. 

Alkuperäinen ajatus oli, että olisin kosinut Mirkaa baarissa myöhemmin samana iltana. Olisin käynyt pyytämässä baarimikolta meidän biisin soimaan(John Legend - All of Me) ja pyytänyt Mirkaa tanssimaan hitaita. Olisin pyytänyt Jania kuvaamaan, kun tanssimme ja biisin lopussa olisi yllätyksenä tullut kosiminen. Tällöin myös itse kosinta olisi tullut videolle.

Päivitimme facebookiin parisuhdetilanteemme ja julkaisimme instassa sormuskuvia :)
  
Tämän jälkeen kaupan kautta hakemaan Jani kyytiin. Käväsimme kotona vaihtamassa vaatteet, jonka jälkeen lähdimme myllysaareen nauttimaan juomia. Pari tuntia istuttiin. Join 3 olutta, Jere 3 olutta ja 3 lonkeroa, Janin juomisista en pysynyt laskuissa. :D Päätimme lähettää jollekin onnelliselle pullopostia. Kirjoitimme jokainen oman lapun ja työnsimme pulloon.. korkki kiinni ja linkasu järveen. Eiköhän joku koiran uittaja löydä sen viereisestä kaislikosta :D

 
 
 

Aika kului kuin siivillä ja pian olikin jo aika lähteä kävelemään Annulle. Annulla sittn jälleen vaatteiden vaihto sekä meikkaus. Yhdeltä päästiin siirtymään seuraavaan paikkaan, joka sinä iltana oli ILONA. Tietenkin perus teinikuvat baarin vessassa sekä karaokea :D Ilta oli mahtava, vaikka alkoholi ei miulle enää maistunutkaan. Tuon kolmen tunnin sisällä join vain kaksi paukkua. Ainakin raha säästyi :) 

  


On tullut muutamia kommentteja tästä kihlaukseen liittyvästä asiasta. Ne jotka eivät siis vielä tiedä, mitä kihlaus on ja mitä siihen liittyy, voivat lukea oppaasta tuosta alapuolelta.

http://www.naimisiin.info/haaopas/kihlaus.html

18 kommenttia:

 1. Onnea kihlauksen johdosta! Ihana sormus, ei se perinteinen paksu hopea möhkäle :)

  VastaaPoista
 2. Joku onnellinen koiran uittaja varmaa kiittää teidän tyhmyydestä kun särkyneestä lasipullosta anturat paskana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin kukaan on niin tyhmä, että ensin hajottaa pullon uittopaikalle ja antaa sen jälkeen vielä koiransa juosta siinä.. :D Enemmän oon huolissani teinejen rikkomista pulloista, joita lasten uimaranta on täynnä, kuin tästä meidän pullopostista, joka luultavasti seilaa ympäri saimaata tai on rantautunut kaislikkoon koiran uittopaikan aitojen ulkopuolelle...

   Poista
  2. Ei tullut mieleen, että aallot voivat heittää pullon vasten kallioista kivikkoa ja näin ollen rikkoutua. :p

   Poista
  3. Ei, koska lähistöllä ole mitään kallioista kivikkoa vaan koko alue on pehmeää hiekkaa. Koirien uittoalue on aidattu. Miten tästä tuli sinulle näin iso asia? Me emme kuitenkaan lähettäneet pulloa siinä toivossa, että joku onnistuu rikkomaan sen aidatun alueen sisäpuolelle ja koiraparoilta leikkautuisi anturat irti. Jos tämä asia vaivaa sinua niin mene hyvä ihminen metsästämään tuo kyseinen pullo. Se voi olla missä tahansa ympäri saimaata. Samalla voisit sukeltaa kaikki teinien hajottamien pullojen sirpaleet viereiseltä uima-alueelta, ettei vaan pienten lasten jalat aukea. Vai onko koirien jalat mielestäsi tärkeämpiä kuin ihmislasten? Kysympähän vaan :)

   Poista
  4. "Se voi olla missä tahansa ympäri saimaata" Voi hyvinkin rikkoontua johonkin kallioon. Jos Mirka olisi fiksu niin lähtisi itse etsimään. Ja miksi ei laittanut muovipulloa? t. eri anonyymi

   Poista
  5. No voi hellanlettas nyt oikeesti! Tää pullosta valittaminen alkaa jo olemaan enemmän vitsi kun itse asiaa. Särkyneitä pulloja on ympäri kaupunkia ja millä todennäköisyydellä saat koiran tassun juuri tuohon meidän pulloon. Lottovoitonkin saa helpommin. Koira voi loukata tassunsa vaikka liian terävään kiveen tai oksanpalaseen tai vaikkapa huumeruiskuun. Niitäkin kun Lappeenrannan alueella pyörii. Menkääpä nyt antura-aktivistit keräämään kaikki lasinsirpaleet Lappeenrannan alueelta, niin minä lupaan metsästää tuon pullon saimaasta. Pitääkö joka asiasta tehdä näin iso numero. Ei taida olla porukalla muuta elämää, kun trollata täällä. Menkää valittamaan niille, ketkä oikeesti haluaa eläimille pahaa, kuten vaikka niille koiranmyrkyttäjille, mistä on lehdessäkin ollut asiaa! Ja mitä tohon muovipulloon tulee, niin eipä ollut muovipulloja tarjolla. Mutta don't worry, seuraavalla kerralla laitetaan muovitynnyrissä. Eiköhän tämä asia oo loppuunkäsitelty.

   Poista
 3. Kun rupeaa blogia pitämään niin pitäisi ymmärtää että myös kritiikkiä tulee.
  Ihmiset kun helpommin arvostelee kuin kehuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen nyt ymmärtää.. Mut haukkuminen ja kritiikki on asiat aivan erikseen.

   Poista
 4. Siis kuka saatana kosii pizza raxin jälkee ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikai sillä ole mitään väliä jos toista rakastaa :) Ja jos Mirka ite siitä tykkäs ja oli tyytyväinen, niin eiköhän se oo se pääasia. Että ei varmaan väliä, vaikka olisin kosinu paskalammessa tai sieltä lähdön jälkeen.

   Poista
  2. Ja kuka vittu täällä jaksaa koko ajan aukoa lättyänsä. Mene kotiin kasvamaan.

   Poista
  3. Viidentähden ravintola, raxi, tuen grilli.. Aivan sama missä sitä on käynyt syömässä ennen H-hetkeä, Ei sillä kuitenkaan miun mielestä ole mitään väliä mitä ENNEN kosintaa on syönyt..

   Miun mielestä Jeren kosinta oli just täydellinen, joten aivan sama se oisin vaikka nälissäni ollut.

   Poista
  4. Siis tarkoitushan oli luultavasti yllättää Mirka kosinnalla, ettei arvaa mitään etukäteen. Ja tähän tarkoitukseen sopi täydellisesti "arkisempi" ruokapaikka :) Kyllähän nainen arvaa heti, jos mies ilmoittaa, että laitas kaunista päälle ja vie huippuravintolaan. Itse ainakin haluaisin, että kosinta tapahtuisi arkisessa tilanteessa yllättäen :)

   Poista
  5. Yllätyin kyl iha totaallisesti :3 <3

   Poista
 5. Pointtini olikin se, että jos kaikki ajattelee samalla itsekkäällä tavalla kuin te, niin lopputulos voisi olla vielä ikävämpi. "Ei meidän pullo tai ei me.." Onneksi lasipullot ovat vuosien mittaan vähentyneet. Mutta ehkä seuraavalla kerralla korjaatte vaan suosiolla pois, ei tuu ikävyyksiä lasten tai elukoiden jalkoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin sanoin, niin seuraavalla kerralla laitamme muovitynnyrissä.

   Poista