keskiviikko 12. elokuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu hyvää :))

Meillä on ollut kiireitä, ettei olla oikein päästy päivittelemään blogia.
Ensimmäisenä syynä oli pakkailu, toisena muutto ja kolmantena netin puuttuminen.
Joku Ano tossa kysyikin, että olemmeko me enää edes yhdessä, kun blogi pysyi hiljaisena..
Joidenkin onneksi ja joidenkin epäonneksi kyllä, olemme edelleen yhdessä ja onnellisia :)


Tein tässä pikaisen yhteenvedon meidän "hiljaisesta ajasta"

Minulle välillä tulee kauheita tuunaus vimma, tällä kertaa tyydytin haluni Adessan aurinkolaseilla.
Kaikki lähti siintä, kun Adessa hajoitti uudet lilat lasinsa, jotka sitten korjasin.


    
  
 Ennen muuttoa kävimme Jeren sekä miun kamat läpi. Pakkasimme kamat, joista emme aikoneet luopua.. Osa "ylimääräisistä" kamoista myytiin, osa annettiin ja osa vain heitettiin roskiin.
 Melkein puolet vaatteistani möin tai annoin pois. Myös kenkiä jouduin karsimaan. Annoin jätesäkillisen Rasmuksen pieniä ja minulle isoja kenkiä pois ja kaverilleni Viljalle pussillisen kolmeseiskan kenkiä, jotka puristivat. En oikeen ymmärrä miten ihmeessä oon saanut mahutettua kämppääni niin monet kenkäparit.. :o 

Pian sitten olikin muuttopäivä ja meitä auttamassa oli tärkeä ystävämme Jani. Tyhjensimme ensin Jeren kämppä kahdestaan ja sitten minun kämppäni kolmisteen. Jani joutui lähtemään, joten haimme ihanan "pikkuveljeni" Massen auttamaan. Seuraavana päivänä meitä auttoi Aku ja Vilja. KIITOS TEILLE KANTOAVUSTA! Myös kiitos Äitille ja Hannalle, jotka auttoivat pakkailuissa :)) 


Kamojen kannossa tuli nälkä ja kävimme mäkkärissä testaamassa uutta hampparia. Totesimme sen todella hyväksi. Suosittelemme kaikille!

 HYVÄSTI VANHA KOTI JA HUONOT YSTÄVÄT!!!

TERVETULOA
PAREMPI TULEVAISUUS!!
 


Katsastus oli edessä, joten jouduimme vaihtamaan isoisäni vanhan opelin ja miun mitsun renkaat päittäin. Jani tuli auttamaan, jotta kaikki hoitui ripeämmin. Katsastuksesta pommini ei kuitenkaan mennyt lävitse, sillä vasen etu pallonivel on väljä, joten edessä olisi niiden vaihto ja aurauskulmien säätö, jos joku tietää missä päin lappeenrantaa on halvinta, niin kertoo ihmeessä kommenteissa :D

  
 

Uusi asunto muuttui nopeasti kodiksi, kun kaikki saatiin paikoilleen pyysimme Viljan ja Akun luoksemme pelailemaan. Ennen peliä nautimme pizzasta ja kävimme pelivaihtoehdot ja niiden säännöt läpi.. Päädyimme parisuhdepeliin jonka me Jeren kanssa voitimme, vaikka olemmekin huomattavasti tuoreempi pari.
 
  

 Kävimme Akulla ja Viljalla kahvilla. Rasmus pääsi leikkimään pitkästä aikaa taas Kuutin kanssa.
Pojat tutkivat leluja ja juttelivat omiaan. Aku laittoi musiikin soimaan, jolloin Rasmus päätti lähteä tanssimaan. Kuutti ei ole niin menevää sorttia, joten poika päätti leikkiä sen aikaa yksikseen.

 

 Sillä nettimme ei uudessa asunnossa vielä ollut käytettävissä vietimme aikaa Jeren kanssa piirtäen.


 


KAKSOSTEN ÄITINÄ:

Viime viikonloppuna Jere sai nukkua pitkään. Me lasten kanssa katsoimme smurffeja, söimme aamupalan ja lähdimme sen jälkeen kaupoille.
 

Kävimme ensin citymarketissa, heti parkkipaikalla miulta kysyttiin ovatko lapseni kaksoset. Sanoin vain, että muksuilla on vuosi ikäeroa. Nainen sitten totesi, että fiksusti olen lapset tehnyt kun jättäny ikäeron pieneksi. Khyyyllä :D No ei siinä mitään.. koko kauppamatkan Adessa kutsuikin minua äidiksi, mikä oli aika suloista. Yleensä olen vain Mirtsu mutta tälläkertaa olin Mirtsu-äiti ja äiti :)))

Hermot kuitenkin meinasi muutamaan otteeseen mennä, kun Rasmus aloitti temppuilun. Ja pian molemmat muksut alkoivat töniä toisiaan kärryissä. Kassalla sitten Adessa alkoi räplätä toisen asiakkaan ostoksia. Pyysin Adessaa lopettamaan ja kerroin että ostokset eivät ole meidän vaan maksamassa olevan tädin. Kun nainen tuli pakkaamaan ostoksiaan Adessa kysyi kovaan ääneen "MITÄ TUO TYTTÖ TEKEE?" tarkoittaen vieressä pakkaavaa naista. Nainen alkoi hymyilemään ja kertoi päivänsä piristyneen huimasti. Sama nainen vielä juoksi peräämme tuoden laukkuni, jonka unohdin liukuhihnalle kaikessa tohinassa.
  
 Veimme kauppakassit kotiin ja lapset kävivät pissillä. Sitten olikin vaatteiden vaihto kevyempiin ja eikun jälleen matkaan. Menimme muksujen kanssa käymään kirppiksillä, siellä sitten joku tuntematon rouva tuli kysymään, että onko mukanani oleva tyttö Adessa. Oli kuulemma vuosien takainen naapuri. Seleevä. Kivat sille ja eteenpäin :D


Kirppiksien jälkeen menimme porukoiden pihalle leikkimään. Serkkutyttöni P ja Maria olivat paikalla. Leikimme piilosta.Kotia päästyä alkoikin kakkujen valmistus. Kakut valmistu juuri, ennenkuin vieraat tulivat. :)
Tein hedelmä sekä suklaakakun.  Molemmissa valmis pohja. Toisessa orginal ja toisessa suklaa.
 

Hedelmäkakun täyte: appelsiini marmelaadi, hedelmäcoctail, kermaa. Kostutus appelsiini trippimehulla. Päälle kerma ja banaaniviipaleet.

 Suklaakakun täyte: hasselpähkinäsuklaata, kermaa. Kostutus play kaakaojuomalla. Päälle kerma ja suklaakarkkeja.

 LOMAT ON OHI! Vihdoin ja viimein. Poika aloitti tarhan innoissaan. Monet päivät joutunut kuuntelemaan sitä kuinka poika haluaa tarhaan taas.
"Millo pääsen tarhaan?" "Millo loma loppuu?" Reippaana poikana lähdettiin kohti tarhaa ja napattiin jopa kuva ennen sinne menoa.  Kun menin hakemaan poikaa, hiivin hänen taakseen. Rasmuksen vieressä oleva poika kehotti Rasmusta katsomaan taakseen. Nappasin kuvan heti Rasmuksen kääntyessä. Suloinen muruni <3

 

VIIMEISIÄ LÄMPIMIÄ SÄITÄ TEILLE KAIKILLE! NAUTTIKAA KUN VIELLÄ VOITTE!
XOXO MIRKA :)

2 kommenttia:

  1. Mitä mieltä Adessan äiti on siitä, että Adessa kutsuu sinua äidiksi? :) kiva että postasitte taas pitkästä aikaa! uusia postauksia odotellen~

    VastaaPoista
  2. Jotenkin outo toi siun kysymys.. En voi vastata tuohon mitään, sillä en tiedä mitä Adessan äiti ajaettelee :D Asia ei ole ees tullut puheeksi ja toivottavasti koskaan ei tulekaan. Miun puolesta Adessa saa sanoa miuta äidiks jos haluaa. :)
    Se on myös siintä miten kotona puhutaan. Rasmukselle me ollaan Äiti ja Jere. Adessalle Mirtsu ja Isi. Kun molemmat lapset ovat paikalla puhumme Mirtsu-äitistä ja Jere-isistä.

    VastaaPoista