keskiviikko 26. elokuuta 2015

Päivitetty 20.8

Heipsan pitkästä aikaa rakkaat lukijat. Kaikki, jotka minut tietävät tai ovat nähteet ovat huomanneet et suosin hiuksissa punaista väriä ja haluan epätoivoisesti kasvattaa pitkät hiukset. Unelmieni pituus on tuo alaselkä, ei enempää eikä vähempää.  Vuonna 2013 hiukseni ylsi rintojen alapuolelle, silloin ne eivät tuntuneet lainkaan pitkiltä, MUTTA NYT kun katson vanhaa kuvaa minulle tulee suru. :(

<-- 2014 sitten tyhmänä tuhosin hiukseni pistämällä kaksi kertaa peräjälkeen värinpoiston. Sitten leikattiin osa huonoista pois ja hiusten pituus jäi siihen rintojen kohdalle.. Noh, päätin sitten vielä tilata pidennykset jotka pilasivat hiusten kuntoa entisestään. Nyt 2015 hiukseni kasvoivat reippaaseen tahtiin ja juurikasvua pukkasi ihan urakalla, mutta hiuksiin pituutta ei tullut lainkaan. Hiukset oli niin huonossa kunnossa ja latvat kuolleet. Tajusin siis vihdoin itsekin, etteivät hiukset tulisi kasvamaan enää pitkiksi JOS en tekisi sitä ennen niille jotain. Elikkäs elikkäs. 20.8 päivä Äitini tilasi minulle syntymäpäivälahjaksi kampaamoajan. Tarkotus oli tasoittaa latvoja leikkaamalla 3-5cm pois. 

Paikan päällä siinä tuolissa istuessani päätin tehdä suuren muutoksen. Olen ollut saman pehkon vankina 2014 lähtien.. Mahtuihan siihen vuoteen hyviä että huonojakin hetkiä, mutta haluan unohtaa ne kaikki. Päätin siis leikata viime vuoden pois minusta! Tuon viiden sentin sijasta siis pituutta hiuksistani lähti noin 20cm. 


Pisteenä iin päälle värjäsin hiukseni.. ja väri EI OLE PUNAINEN!


Kuva päivitetystä minusta tulee vasta maanantaina; kun synttäripäivitys julkaistaan :)Näin kaikki suunnilleen tapahtui:
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti