sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Alusta Loppuun Haastevideot


Hellurei pitkästä aikaa minun puolesta. Mirtsu on nyt enemmän hoitanut tätä blogin kirjoittamista, mutta yritän itsekin jaksaa täällä välillä kirjoitella. Joskus on kuitenkin sen verran kiire, ettei aina ehdi kirjoittelemaan tai sitten ei vain yksinkertaisesti jaksa.

Eli aloitettiin eilen kullan kanssa Youtubeen kanava Alusta Loppuun, jossa teemme erilaisia haastevideoita pariskuntana. Ainakin näin aluksi teemme haastevideoita, mutta otamme vastaan myös muita ideoita videoiden tekemiseen.

Jos luette blogiamme, niin käykää ihmeessä tilaamassa myös Youtube kanavamme, niin pysytte ajan tasalla myös siltä osin. Tilaaminen on siis täysin ilmaista ja vaatii vain Google tai Youtube tilin. Älkää myöskään unohtako tykätä videoista...jos siis tykkäätte niistä :D Ja muistakaa myös kommentoida.

Tarkoitus olisi ainakin yksi video tehdä per viikko. Tässä alhaalla nyt muutama video, jotka löytyvät jo kanavalta.
Alusta Loppuun Haastevideot 


Palaillaan taas...adios! :)

2 kommenttia:

 1. Kun nyt noilla jääpalaleikeillä alotitte ni tehkää samantien jäävesihaaste (varmaan tiedättekin mistä on kyse, mutta kuitenkin: https://fi.wikipedia.org/wiki/Jäävesihaaste)! :D

  Tai sitten tällainen kysymyshaaste: http://www.cocoaetsimassa.fi/pariskuntahaaste-eli-me-toistemme-silmin/, eli vastaatte kysymyksiin kumppanistanne ja kumppani sitten kertoo menikö väärin vai oikein ja korjaa vastauksen tarpeen tullen. Skabailkaa kumpi tietää toisesta enemmän ;)

  Mutta täältä löytyy nyt ainakin yksi kanavanne seuraaja, vaikken Google-tiliä omistakaan! Mahtava tuo videoihin liitetty alku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Joo toi ice bucket haaste kuulostaa aika hyvältä ja sen vois tällä viikolla repässä menemään. Kiva kuulla, että tykkäät ja oot alkanu seuraamaan. Tarkotus olis tosiaan säännöllisesti julkasta videoita tonne kanavalle, että jos joskus sen google tilin jaksat väsätä niin käy ihmeessä tilaamassa ja laittamassa kommenttia :)

   Poista