keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kelloja, kylttejä ja vaatteita

Kerrankin on työ josta nauttii :) Olen saanut paljon työtehtäviä. Se mitä töissä teen on maalaaminen nyt toistaiseks. Ensimmäisenä viikkona tein tilaustyönä kellot eksoten tiloihin ja aloitin lasten kelloa, toinen viikko olin poissa lapsen sairauden vuoksi, kolmannen viikon aikana oli tarkoitus saada lastenkello valmiiksi, mutta lakka ei kuivunutkaan tarpeeksi nopeasti. Joten loput työajasta sitten valmistelin sisustuskylttejä. Neljäs viikko meni jälleen kellojen parissa. Sain lasten kellon valmiiksi ja tein kolme uutta kellopohjaa, myös puusydämiä maalailin. Tosiaan kaikki nää miun ja muidenkin tekeleet ovat myynnissä pajan omassa myymälässä. Jos mietit paikkaa, niin kohti Kaukaan Lehmusta, Parkkarilankatu 32, tosin Parkki itse on Standertskjöldinkadun varrella. 

(Kellot 10e/kpl Frozen kello 12e, kyltit 6e/kpl) 
Otetaan vastaan tilaustöitä. Tule paikan päälle, parkissa tehdään haluamasi :))


     
 
Yhtenä vapaapäivänä sitten päätin tuunata vanhoja farkkujani. Olen monta vuotta säilyttänyt muutamia farkkuja tuunausta varten. Päätin ottaa projektiksi kolmet kymmenistä :D Ensimmäiset housut; revin reikiä reiden kohdalle ja paikkasin ne bling bling-kankaalla. Toiset housut lähti kavennukseen ja lyhennykseen, lisäksi reiden kohdalle tein pari reikää. Kolmannet pöksyt lensivät kuitenkin takaisin kaappiin, sillä en löytänytkään tarpeeksi hyvää vetoketjua :D Ensi kerralla sit.

 
ps. jos huomasin yhdessä kyltissä olevan kirjoitusvirheen, ei hätiä, korjasin sen heti kuvan jälkeen, enkä tajunnut ottaa uutta kuvaa :D

Peepeeässäillään; Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti