keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Mirkalla on asiaa..

Tällä kertaa Karpolla ei ole asiaa vaan minulla. Oon todella pahoillani :(
Miulla on jäänyt nyt monet aloitetut postaukset kesken. Enkä oo niitä sit viiveellä viittiny julkaista, joten poistin ne ja tein tämän tilalle. Tähän postaukseen olen siis mahuttanut lähitapahtumat :)


1. Auto
Kävin katsastamassa mitsun, eipä mennyt läpi ei.. Kuukausi aikaa laittaa auto kuntoo ja eiköhän se jääny viimeiselle päivälle :D Autoa oli laittamassa minun lisäksi viisi miestä :D On minulla sitten haastava auto, kun niin monet käsiparit tarvitaan vaihtamaan pallonivel. Janin kanssa sitten kävimme metsästämässä jarruvalokytkintä, jonka jälkeen itse menin kotiin ja asioille ja jätin Janin auton kimppuun. Kävin sitten katsastamassa auton ja heittämällä läpi, herra katsastaja ei edes tarkistanut pallonivelen kuntoa.

2. Hiukset

Tää on nyt ollut se kaikkien odottama asia. Eli muodonmuutokseni. Mielestäni näytän aivan koulutytöltä lyhyissä hiuksissa, muut tosin sanovat toisin. Uudet hiukset kuulemma sopivat minulle paremmin. Noh, itse olen pitkien hiusten kannattaja, joten tämä hiusten leikkuu oli shokki vähän itellekkii.. Jälkeen päin harmitellut ja kiroillut tekemisiäni. Positiivista on se, että hiusten laittaminen on paljon helpompaa. Käytän vain tuuheuttavaa kuivashampoota ja that's it, bitch, i'm ready to go!  


3. Tatuoinnit
Kävin tossa muutamia päiviä sitten tekemässä lapsuudenystävälleni tatuoinnin. Kyseessä oli siis romaninainen. Kuvaa jouduimme muokkaamaan muutamaan otteeseen. Ensimmäinen idea oli linnun kanssa tuleva kuva. Hän halusi linnun sekä kellon kuitenkin pois ja tilalle lehtiä, joista valuu kaksi kyyneltä. Loppujen lopuksi ehotin, että yhdistää molemmat kuvat. Aika loppui kesken, joten tatuointi jäi kesken. Korjausta luvassa ja varjostusten parantamista ja jatkamista.
   

4. Työt
Kyllä, vihdoin. Olin aikaisemmin hakenut töihin ja opiskelemaan. Kumpikaan ei natsannut kohalle. Työkkärin kautta sitten pari kuukautta tapellessa päädyttiin kuntouttavaan työtoimintaan. Positiivista se, että töissä ei tarvitse olla kuin 2-3 päivää viikossa neljän tunnin ajan. Aloitin 1.9 ja ensimmäinen työtehtäväni oli tilaustyö. Kelloja. Pari ylijäämä kellon"runkoa" jäi, joista tein tylsyyttäni pari huumorikelloa. Nuo kellot sekä kaikki muu mitä paikassa tehdään, tulevat myyntiin. Kävimme töissä läpi minulle suunnattuja töitä; luvassa siis maalausta ja arkartelua :) 
 


5. Autokoulu
Ihan kohta kaksi vuotta kortti hallussa, joteeen nyt täytyi maksaa ittensä jälleen kipeeksi. Puolesta yhdeksästä kymmeneen istuin seitsemän muun nuoren kanssa autokoululla. Siitä sitten kohti imatraa. Ensin menimme tutustumaan renkaisiin, melkein jokaisen opettajan kysymykseen vastasin minä. Sen En oo aikasemmin huomannu saati aatellu ollekaan, mut oon nähtävästi myös aika hyvä arvioimaan kolariautojen oletettuja ajonopeuksia ja pään painoa (6kg) :'D
Myös henkilöautosta tehty simulaattori oli pakko kokea. Itseasiassa ei ollut vaihtoehtoa. Pääsin pelkääjänpaikalle. Auto muutaman kerran ympäri ja katolleen. Siinä sitten roikuttiin kaikki neljä päät alaspäin, kunnes saatiin lupa tulla pois. Kyllä hieman jänskätti et turvavyö pettää.
Sit alkoi ajot. Hyppäsimme kukin omiin autoihin ja siirryimme radalle kahteen jonoon, meidän jono aloitti mutkalla ja sitä sitten ajettiin kukin sellaset kuus kierrosta kunnes siirryttiin neljäksi kierrokseksi suoralle. Sen jälkeen oli loppuarviot jne.Hei, jos joku haluaa jostain tietystä postausta ni pistää rohkeesti kommenttia.
Haluaisimme postata muustakin kuin vain arjestamme. Arki on yleensä kiireistä, joten joka päivä ei kerkeä postailemaan päivän tapahtumia. Viikkotapahtumat onnistuu, niitä yleensä olemme nyt tehneetkin, jos aika ei ole riittänyt samana päivänä dataamiseen. Olemme kovasti tai oikeestaa mie oon pikkasen jäänyt koukkuun yhteen sarjaan. Kyseessä siis Once upon a time. Aloitin juuri kolmannen tuottarin. Tässä uusimmasta nelos tuottarista traileri;

xoxo Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti