keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Äiti ja viisi lasta.

No suunnilleen. meno oli vähän sellaista viikonloppuna.
Lähdin aamupäivästä Rasmuksen ja Adessan kanssa porukoille pihatalkoisiin. Siellä lasten kanssa sitten touhuttiin. Tuli siinä äitin ja tätien kanssa haravoitua, kannettua risuja ja asennettua joluvalot valmiiksi pihalle. Mamma oli meidän ahertaessa väsännyt ruuat kaikille auttajille. Oli kermaperunaa, ns. munamakaroonilaatikkoa, lihamureketta ja lanttulaatikkoa. Ah, lanttulaatikkoa.. :3 Niin jouluinen fiilis ja niin prkln hyvin sopii makaroonin kanssa. Maltan tuskin odottaa joululäskeilyä; kinkun, sinapin, rieskan, karjalapaistin, makaroonisalaatin, lanttulaatikon ja munamakaroonilaatikon makuja suussa :9 (ps. munamakaroonilaatikko on makaroonilaatikko ilman jauhelihaa)Siinä sitten keksin että otan serkkutytöt - kaikki - yökylään. Ensin viestiä isännälle ja sitten illan suunnitteluun. Hanna lähti P:n ja Marian kanssa hakemaan tavaroita yökylää varten. Me Rasmuksen, Adessan ja S:n kanssa mentiin jo kotipihalle odottamaan. Ei kauaa kun loput yövieraista oli saapunut. Siitä sitten matkattiin leikkipuistoon ja tunti leikittiin siellä. Kotona sitten aloimme isompien muksujen kanssa leikkiä Monstei High:lla. P leikki vampyyri Draculauralla, S ihmiskissa Toraleilla ja minä sitten haamu Spectralla sekä seireeni Lagoonalla. Maria ja pienemmät katsoivat pokemonta. Leikkien jälkeen siirryttiin askartelemaan naamarit. Idea lähti siintä, kun Adessa kertoi hajottaneensa tarhassa tekemänsä naamarin, joten päätimme tehdä uudet.


Kun naamarit oli valmiit ja hetki niiden kanssa leikitty siirryimme katsomaan leffaa. Viihdyttäjänä meillä toimi ALFA JA OMEGA. Ihana susileffa. Tottakai mässyä piti olla. Leffan jälkeen olikin aika mennä hampaitten pesulle ja nukkumaan. Kaikki lapset nukkuivat olohuoneessa.


Aamupalan jälkeen siirryimme ulos ja päätimme lähteä retkelle mettään. Siellä puolituntia pyörittiin ja lähdettiin omalle pihalle jatkamaan riehumista. Jere tuli kanssamme ulos kun oli saanut omat aamutoimensa tehtyä. Pian sitten tulikin Hanna hakemaan tytöt porukoille ja me mentiin sisälle laittamaan lapsia päiväunille..
oxox Mirdeh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti