lauantai 17. lokakuuta 2015

Haasteita ja videoehdotuksia otetaan vastaan


Heipsansaa kaikille. Elikkäs nyt kun ollaan perustettu tuo Youtube kanava, niin ajattelin tehdä tälläisen oman postauksen, johon voi kommentoida ideoita ja haasteita mitä haluatte nähdä kanavalla. Voitte laittaa ideoita ja kommentteja myös youtube kanavalle esimerkiksi johonkin videoon. Haluatteko esimerkiksi, että ruvetaan tekemään vlogipäivityksiä tubeen vai onko jokin erityinen haaste, jonka haluatte nähdä meidän suorittavan? Muutamia haaste-ehdotuksia on jo tullut ja niitä tässä jossain välissä ruvetaan suorittamaan. Laittakaa rohkeasti kommenttia ja tilatkaa kanava.

Kanavalle pääsette klikkaamalla tästä

 


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. My dayn vois kyllä toteuttaakin :) Löytyykö mitään muita toiveita?

   Poista
 2. Videota lasten kanssa?
  Kokkausvideoo! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ajatukselta tuo video lasten kanssa. Pitänee vaan siihen pyytää suostumus adessan äitiltä ja rasmuksen isältä :) Kokkausvideo kuulostaa kanssa hyvältä idikseltä. Käyhän tilaamassa tuo youtube kanava, josset ole jo käynyt :)

   Poista
 3. Mirkalta video eri meikkityyleistä! Esim. arkimeikki, glamour, bilemeikki jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirkalta on ens viikolla tulossa muutama meikkivideo. Tilaa ihmeessä kanava, niin pysyt ajan tasalla ja inspiroit meitä tekemään videoita :)

   Poista
 4. Niin ja myös video jossa sinä meikkaat Mirkan ja Mirka sinut! :-D Voisitte myös stailata toisenne ja lopussa katsotaan kumpi on naisellisempi! Vaihtoehtoisesti Mirka vois stailata sut naiseks ja sä Mirkan mieheks, voittaja saa jotain kivaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tätä ollaan mirkan kanssa mietittykin, että pitää tehä :) Ollaan myös mietitty tota not my hands haastetta. Käyhän tilaamassa kanava, niin inspaat meitä tekemään näitä :)

   Poista
 5. Yhdistäkää kokkausvideo ja video lasten kanssa! Paitsi että kyseessä ei ole ihan tällainen perus keitetään-pastaa -kokkauspuuha :D Homma aloitetaan tietysti ostamalla kaupasta ruokatarvikkeet, MUTTA ruokatarvikkeet valitsevatkin lapset eivätkä aikuiset. Niistä sitten aikuisten pitäisi onnistua väsäämään edes jokseenkin syötävän näköistä ja makuista ruokaa, mikä joko onnistuu hyvin tai ei niin hyvin :D Lapset toimivat tietysti apukokkeina ruuanlaitossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä idealta :) Niinkuin tossa edellisessä kommentissa mainitsinkin, niin pitää vaan kysellä lasten toisten vanhempien suostumusta. Jos suostumusta ei saa, niin yritetään sitten kuvata niin, ettei lapsia näy, mutta samalla periaatteella kuitenkin. Käy tilaamassa kanava youtubessa, niin inspaat meitä tekemään videon :)

   Poista