sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Hellumarei

Hellurei taas jälleen. Tuli tässä ajan kuluksi tekastua tollanen uusi banneri Youtubeen, jota pitää hieman vielä fixailla. Nyt on tullut jonkin verran ideoita videoista, joita vois tonne kanavalle repästä. Meillä on muutama idea omasta takaa, mutta tässä muutama muilta saatu idea.

Ideoina siis ainakin seuraavia:
  • Mirkalta meikkivideoita (Esim. arkimeikki, glamour, bilemeikki jne.)
  • Video, jossa minä meikkaan Mirkan ja Mirka minut.
  • Kokkausvideo lasten kanssa (Lapset päättävät ainekset ja me teemme niistä ruoan lapsien kanssa)
  •  Vlogivideoita
  • My Day -haaste
  • Pyykkipoikahaaste (Niin paljon pyykkipoikia naamaan kiinni, kun pystyy)

Ja unohtamatta sitä, että meidän kanavalle on tulossa vieraaksi Petri Princess Penna, jonka varmasti monet tätä blogia lukevat tietävät. Hän siis tulee suorittamaan kanavallamme haasteen, jota te olette äänestäneet. JA teidän onneksenne, äänestyksen ollessa tasatilanteessa Tin Canille ja Drink Roulettelle, tulee Penna siis suorittamaan molemmat näistä haasteista.

Alustavien suunnitelmien mukaan tarkoitus olisi kuvata ensimmäinen otos tulevana viikonloppuna.

Kaikki ideat kuulostavat ainakin minun mielestä siltä, että ilomielin voisimme ne toteuttaa. Haluaisin kuitenkin pyytää pientä palvelusta kaikilta, ketkä noita meidän videoita katsovat. Käykää ihmeessä tilaamassa tuo meidän kanava. Siitä on meille apua ja se inspiroi meitä tekemään noita videoita sen lisäksi, että tykkäämme niitä tehdä. Ja jättäkää myös kommenttia.

Videoiden tekeminen, editoiminen ja julkaiseminen vie monia tunteja aikaa, niin käyttäkää te videoiden katsojat muutama sekuntti siihen, että tilaatte kanavan ja tykkäätte videoista. Kiitämme ja kumarramme ja ehkä jopa kompastumme kumartaessamme, jos teette tämän :)

Ja tuo sana tilaa kuulostaa ehkä joistakin teistä siltä, että se maksaa. Eli kyseessä ei siis ole mikään maksullinen toimenpide, vaan vähän samankaltainen tapahtuma kun naamakirjassa painatte sitä tykkää nappia. Eli periaatteessa se on vain tykkäys- ja seuraustoimenpide.

Kyseisen toimenpiteen voi siis tehdä google- tai youtube -tunnuksilla. JA jos siis osa käyttäjistä haluaa pysyä anonyymeinä, niin kyllä, se onnistuu myös youtubessa. Youtuben asetuksista saa laitettu tilaukset ja tykkäykset yksityisiksi, jolloin niitä ei kukaan nää.

Adios ja suuri kiitos tähän mennessä kanavan tilanneille ja sitä katsoneille. Uusiin haasteisiin---->
JA kanavalle pääsee vielä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti