keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Rasmus 4v

Tavallista kiireempi päivä. Kello oli yksi, kun alotimme siivouksen. Kahdelta jo tulisi ensimmäiset vieraat. Apua. Onneksi ensimmäinen vieras oli äitini, joka sitten auttoi meitä siivouksessa. Kun siivous oli saatu tehty ja tarjoiltavat pöydällä, alkoi valua muitakin vieraita paikalle.
Ensin tuli Sara-täti, Mamma, isopappa, Piia ja Maritta-mamma. Kun kaikki muut paitsi Piia, oli lähtenyt saapui seuraava lössi. Jari-pappa, Hanna ja Maria, Heidi miehensä ja tyttöjensä S:n ja P:n kanssa. Viimeisimpinä vieraina paikalle saapui Annu-kummi sekä Aku ja Vilja.

Äitini oli tehnyt kakun, koska itse en vaan kerennyt muilta kiireiltä.
Tein lapsille nopeasti hännänkiinnitys-leikin. Piirsin pikaisesti kissan paperille ja ja leikkasin sille hännän. Lapset tykkäsivät paljon leikistä :) Varsinkin S ja Adessa :))


Äitini oli jostain löytänyt ihania ilmapalloja, joissa luki Rasmuksen nimi :)) *****

Isäni kävi oman isänsä hautajaisissa, ennen Rasmuksen syntymäpäiville. Sieltä hän oli saanut vanhoja valokuvia itselleen. Tässä kaksi kuvaa, joita en itse ollut aikaisemmin nähnytkään. 
Kuvissa minä ja iskä ja Minä, äiti ja iskä. :) <3


xoxo Mirka :)
ps. Seuraavana päivänä me mentiin Kertun 4v syntymäpäivillä.
Siellä saatiin herkutella lisää.. ihan kuin yksi ilta ei riittäisi :D:D

2 kommenttia:

  1. Miksi sä et ollu isänisäs hautajaisissa? Olit kuitenkin sen lapsenlapsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tuntenut häntä, joten on vaikea puhua hänestä isoisänä, kutsuin häntä yleensä etunimellä. Luulin vuosia, että isoisäni oli kuollut. Sain 5 vuotta sitten tietää, että hän onkin elossa ja asuu Lappeenrannassa. Kävin silloin häntä tapaamassa ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen häneen ei enään saanut oikein yhteyttä, hän työskenteli toisella paikkakunnalla ja asui siellä puolet ajastaan, joten ei ollut tietoa milloin hän jälleen olisi täällä. Kuulin vasta viimeviikolla iskältä, että isoisäni oli poissa. Tottakai se harmittaa, ettei ollut mahollista tutustua paremmin häneen. Oma vikanihan se kun en yrittänyt kovemmin. Tärkeintä kuitenkin, että sain tavata hänet edes kerran. <3 Levätköön rauhassa.

      Poista