torstai 29. lokakuuta 2015

Stressaan iha äRRällä

StRessiä, Ressiä jne.. No sitä on ollu nyt lähipäivinä ja sen kunniaksi sitten paukkasi huuliheRpes, joka viimeeksi ollut yli vuosi sitten. Onneksi ei ole pahalaatuinen eikä niin näkyvällä paikalla. Aikoinaan puRaisin hampaan huulesta läpi ja nyt se vauRioitunut kohta huulessa kiinnostaa viRusta. StRessi on minulle se ykkönen, joka tuon shaiban laukasee.. Ennen lauantaita pipi on poissa, voin veikkaa sen. HaRmivaan et pussailu jää nyt kokonaan pois.. En haluu ottaa pientäkään Riskiä et viRus taRttuis JeReen tai Rasmukseen. :( No aikaki voi pusujen sijaan halia nyt ihan uRakalla :3
Pahoittelut niille joita tämä tieto ei kiinnostanut :D mutta eteenpäin..

Nukuttiin pommiin. JeRe oli mennyt kaheksaan töihin ja meillä PITI olla heRätys kaheksalta soimassa, mutta eii.. HeRäsin sitten seuraavaan hälytykseen yheksän aikaa. Silmät Ristissä olin menossa sanomaan Rasmukselle, että leikit seis ja nyt pukemaan.. MUTTA ihmetykseksi poikakin vielä nukkui. Kävin sitten heRättämässä. Puettiin, syötiin aamupala ja lähdettiin taRhaan. Kotiin päästyä koneelle kiRjoittelee tätä.

Yheltätoistä pitäis lähtee keilailemaan paRkkipoRukan kanssa. Kaheltatoista hakemaan poika taRhasta ja yheltä ois nelivuotis neuvola, siitä sitten kaupan kautta kotia ja laittautumaan. Neljän jälkeen poika menee Annu-kummille hoittoon ja minä vien JeRen juhlistamaan omia synttäReitään. Ei siitä enempää, koska se täytyy pysyä yllätyksenä. Jos vaikka illalla JeRtsu ite postailee et mitä tuli tehtyä ;)

Ainii pakko tähän väliin sanoa! Miun isopien poika oppi R-kirjaimen <3 <3
Tässä lyhykäinen video :) <3(HUOMIO! VIDEO EI KUULEMMA JOSTAIN SYYSTÄ TOIMI.)
Videon voi käydä katsomassa minun facebook aikajanalta TÄSTÄ, kunnes blogin ongelma korjataan.
Kiitos :)

xoxo Mirka :)

1 kommentti:

  1. Eipä video näy tuosta FB:n linkistäkään :/ mutta videoitahan voi laittaa Youtubeen "piilotettuina" niin, että ne näkyvät vain tietystä linkistä, eivätkä siis Youtubessa kanavalla tai hakemalla :)

    VastaaPoista