sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Lyhytelokuva - THIS IS HOW WE FIGHT


2 kommenttia:

 1. Olisitte ny edes laittaneet jomman kumman voittamaan ja loppuun jonkun traagisen kuolemakohtauksen ;)
  Kuitenkin hieno aloitus moisille, jos vastaavia videoita tulee vielä joskus tulevaisuudessa lisää. Lisää pituutta ja sisältöä, niin näitä katsoo kyllä enemmän kuin mielellään :) Olen seurannut teidän blogia alusta asti ja seuraan jatkossakin!

  Pienenä ehdotuksena kuitenkin: tuohon otsikkokuvan alapuoleiseen linkkipalkkiin kannattaisi muuten laittaa ihan vain suora linkki teidän Youtube-kanavallenne sen sijaan, että teette blogisivun, jolle lisäätte nuo videolinkit (niin kuin nyt on tuo "Videot"-kohta), siihen kun tosiaan voi linkittää ulkopuolisia sivuja :)

  Mutta uusia videoita odotellessa! Itsekin olen ehdotellut paria haastetta ja odottelen innolla, josko ne vielä joku päivä toteutuisivat. Jäävesihaaste ehdottamistani toki jo toteutui, kiitokset siitä :D En omista Google-tiliä, mutta seuraan aktiivisesti blogianne ja kanavaanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia :) Kiva kuulla, että tykkäsit. Joo elikkäs siis niinkun tossa videon kuvauksessa onkin youtubessa, niin tämä oli harjoituspätkä tulevaa projektia varten, joka on huomattavasti pidempi. Ja haastevideoita on myös lähiaikoina tulossa lisää :) Jos seuraat tiiviisti blogiamme ja kanavaamme, niin tee ihmeessä google-tili, nopeaa ja helppoa :)

   Poista