sunnuntai 29. marraskuuta 2015

The Order - The Book Of Elders(DEMO/WIP)Demovideo suunnittelu/toteutusvaiheessa olevaa projektia varten, joka on Harry Potter elokuvien innoittama. Tarina kertoo seurasta(The Order), joka suojelee maagisia artifakteja pahan voimilta. Tämä on demovideo kehitteillä olevasta projektista ja se kertoo kirjasta, joka ei saa päätyä pahan haltuun. Kirjaa yrittää napata Agron niminen velho ja päinvastoin taas sitä yrittää puolustaa velhot Afora ja Niklaus.

Jos projekti saadaan kunnolla käyntiin, niin tarkoitus olisi kuvata minisarja The Orderista. Projektin jatkamista kuitenkin viivästyttää puuttuva rekvisiitta ja paremmat äänityslaitteet. Yksi jakso tulisi kestämään noin 10min. Tässä videossa nähtävät visuaaliset effektit ja musiikki ovat täysin itsetekemäämme. Ja kaikki effektit ovat vielä työstämisvaiheessa.

Demovideo sisältää muutaman repliikin, jotka on puhuttu englanniksi. Todennäköisesti kuitenkin minisarjaa aloitettaisiin kuvaamaan suomenkielellä.

10 kommenttia:

 1. Hyvin tehty. Tosi hienot maisemat, missäpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Lappeenrannan kanavansuun päädyssä on kuvattu tuo.

   Poista
 2. Miten musiikit on tehty?

  VastaaPoista
 3. Yksi sana: upeaa! Toivottavasti saatte vielä joskus tehtyä itse sarjankin valmiiksi. Itse henk.koht. pidän enemmän kielenä englannista - avautuisi paremmin ulkomaisillekin katsojille kuin aina niin ihanan tönkkö suomen kieli :D Tokihan jaksoihin saa aina väsättyä tekstitykset.

  Mutta anyway: seurailen edelleen blogianne viikottain. Uutta postausta innolla odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja todella kiva kuulla, että tykkäsit :) Tarkoitus olisi tehdä tosiaan sarja tästä ja olemme tuonne Yle Folkiin laittaneet hakemuksen pieneen apurahaan, jotta saataisiin kunnon äänityslaitteet ja vähän rekvisiittaa hankittua. Kunhan video tulee sinne näkyviin, niin käy ihmeessä laittamassa peukkua ylöspäin, niin se edesauttaa sitä että sarjaa voidaan aloittaa kunnolla tekemään.

   Poista
 4. Me olemme molemmat töissä.
  Videoiden teko, blogin ja youtube-kanavan ylläpitämiset ovat harrastuksiamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis töihin mistä saa oikeaa palkkaa eikä työmarkkinatukea.. miten hoidatte lapset kun näitä videoita näyttää tulevan niin usein ja vievät varmaan aika paljon aikaa? Miten riittää aikaa olla myös lasten kanssa vai ovatko sitten jatkuvasti muualla hoidossa?

   Poista
  2. Kyllä tässä ollaan ihan oikeissa palkkatöissä kuule. Se on hyvä kun tälläset saatanan anonyymit luulee tietävänsä asioista niin taas kaiken. On se hyvä tulla pätemään, kun ei asioista tiedä. Se, että muutaman tunnin päivästä käytät videoiden muokkaamiseen tai tekemiseen, esim. kun lapset jo nukkuvat, ei varmaan ole keltään pois. Kyllä ne lapset tulee aina etusijalla. Kannattaisi harkita ennenkuin tulee pätemään tai laittamaan kommenttia asioista, joista ei tiedä. Videoita kuvaamme aina, kun on mahdollista. Ja ihan vain tiedoksesi kukkahattutäti tai -setä, niin meillä on joka toinen viikonloppu molemmilla lapsivapaa. Joten silloin on aikaa kuule kuvailla vaikka yöt ja päivät.

   Poista