perjantai 22. tammikuuta 2016

Bloggailutaukojen loppu.

ei hoi vain. Nyt loppuu tää bloggailun pitkä hiljaisuus ja tauko.
Viimeeksi kysyttiin, et ollaanko erottu kun pidettiin puolentoista viikon tauko ja nyt kun on ollu taukoa pidempikin pätkä niin varmaan samat kyssärit teillä mielessä. Eli joidenkin onneksi ja joidenki epäonneksi ei, me ei olla erottu vaan ollaan edelleen onnellisesti yhdessä :) <3

Miu bloggailu on jäänyt vähemmälle, sillä oon ottanut töistä töitä kotiin :D Ei riitä, et vaan töissä tekis. Oon nyt siis virkannut kotosalla, sen vuoks ei oo joutanu ees koneelle. Oon kunno mummo.
Ensimmäisenä teitä varmaan kiinnostaa mitä perheelle kuuluu? :) jote alotetaas.

Perhe

Lapsille kuuluu hyvää. :) Adessalla menossa nyt pieni uhmäikä. Tyttö käyttäytyy välillä pahemmin, mitä minä oon käyttäytyny teiniaikana xD Voi olla, että pojilla on lievempi uhmäikä kuin tytöillä. En tiedä. Miten teidän lapsilla on mennyt tuo "ihana" aika? Käytös ei pojalla oikein muuttunut missään vaiheessa. Aina se on kiukutellut ja ruinannut jotain. Adessan uhmäikä oikeestaan pyörii negatiivisen ympärillä. Tyttöä ei voi kehua, muuten tulee kiukku ja vastaan väittäminen.. Ja kaikki on EI. Mut se on tätä aikaa. :) Normaalia.. mut nyt vain odotellaan sitä aitoa oikeaa teiniangstia.

Käytiin lapsien kanssa kokeilemassa luistelua, poika oli viime vuonna jo kokeillun ja silloin todennut olevansa vielä liian pieni poika siihen hommaan. Tänä vuonna luistelu sujui paremmin ja pysyttiin jopa pystyssä ja varovasti sipsuteltiin terien kanssa eteenpäin. Adessalla homma hoitui todella hyvin ensikertalaiseksi. Nyt viikonloppuna olisi uusi kokeilu :)

 
 
Yhtenä lauantaina oltiin sovittu, että serkkulikkani Maria tulee yökylään, no mutta tyttöjen määrä lisääntyi, kun serkkutyttö S halusi tulla myös. Aloitimme päivän, niin että menimme mammalta laskemaan pulkkamäkeä kanavansuun alikulkutunneleille ja siellä tytöt saivat uuden kaverin. Seuraamme liittyi myös Aku ja Vilja poikansa Kuutin kanssa. Vietimme ulkona aikaa reippaasti yli tunnin ja sitten palasimme takaisin mammalle.. Tytöt kävelivät edeltä, kun minä jäin "repimään" poikaa mäestä. Siis ei millään olisi halunnut lähteä pois vaikka kylmä olikin. Mammalla sitten saatiin syödä puuroa ihan urakalla. Puuron jälkeen kotia, jossa Jere ja Adessa olivat viettämässä isä-tytär aikaa. Lapset saivat tehdä ruokansa itse :D Spagettia ja nakkeja. Jälkkäriksi lapsille oli mansikkakiisseliä ja kermavaahtoa. :)

 

        


 


Työt

Töissä kaikki on mennyt hyvin. Jouduin siirtymään pois mukavuusalueelta eli langan ja koukun ääreen.. Mut kappas kummaa se olikin mukavempaa, kuin muistin. Jäin totaallisesti koukkuun xD
Nyt hyvi on vaihtunut polttokynään. Tilaustöitä poltettu jne. :) Jos joku ei tiedä, polttokynä on kynän tapainen laite, jolla poltetaan esim puuhun kuvioita. :D hyvä selitys xD
Tässä muutamia söherryksiä.. kunhan taitoa kertyy niin alkaa tulemaan parempaa jälkeä :)

 


Laihdutus
Tai oikeastaan uuden elämäntavan hankinta.
Haasteena siis saada liikunta osaksi arkea ja syöminen kondikseen. Takana kohta kaksi viikkoa ja askel askeleelta etiäpäin. Kahen viikon tavoitteenani on nyt ollut 1. säännölinen ruokailu. 2. Vettä litra päivässä. 3. Liikunnan lisäämien arjessa 4. Salilla käyminen 5. Sokerin ja vehnän vähentäminen. Viikon 3 aikana pyrin ainakin nostamaan veden määrää puoleentoista litraan ja salia kolmeen päivään viikossa tunnin ajan sekä lisäämään kasviksia . :)

JATKOSSA tulen postaamaan JOKA SUNNUNTAI viikon tavoitteet teille. Te, jotka olette kiinnostuneita itse saamaan nokan kohti tervettä elämäntapaa tulkaa ihmeessä joka sunnuntai lukemaan seuraavan viikon ohjeet ja tavoitteet :) Nämä tiedot, jotka postaukseen tulen laittamaan eivät ole minun päästäni vaan olen käynyt luennoilla kuulemassa ammattilaisia ja saanut heiltä muutaman kuukauden viikkosuunnitelmat, jotka aijon jakaa myös teille :)) Siinä on siis yleisesti askel askeleelta elämä kohti uutta, parempaa ja terveellistä elämää.

XOXO MirkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti