sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

TIEDOTE!!!!

Hei kaikki, jotka vielä lukee blogiamme.

Oon hieman pettynyt itteeni, etten ole saanut innostusta postailla tekemisistämme. Yksi syy on on nähä v*ttumaiset ihmiset, jotka tahallaan yrittää saada jokaisesta asiasta negatiivisen. Esimerkiksi nyt tämä viikko -postaus homman. Siitä oli apua minulle ja myöskin muille, mutta silti tultiin kitisemään. Olen nyt lopettanut niiden julkaisemisen, sillä en jaksa vastaanottaa p*skaa ohjeista, mitkä eivät ole minun keksimiäni..

Kohta on pääsiäinen tulossa ja ajattelin postailla siitä nyt kuitenkin.
Myöskin töistä tulen laittamaan töistä plus omasta laihdutusprojektistani juttua.


Tulevat postaukset:
Ma 14.3 Työt
Ke 16.3 Opiskeluhaaveet
Pe 18.3 Laihdutus postaus
Su 20.3-21.3 Pääsiäinen


Muita postauksia;
-Meidän koti
- Muistot-blogihaaste
- Minä ja Jere


-Lasten kertomaa
-Jeren postaus

XOXO Mirka5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvan ihmisen blogi on tänäpäivänä laadukas, tiedät sen varmaan itsekin tarpeeksi hyvin. Tiedostan sen ite, että blogimme on hieman kuihtunut ja yritän herättää sitä uudelleen henkiin. Uudet harrastukset ja lapset vievät kaiken bloggailu ajan.

   Blogimme laatuisuus ei liity mitenkään siihen, että tutut tulevat haukkumaan ja arvostelemaan -kaikkea muuta- paitsi itse blogia.

   Kiitos kuitenkin kommentistasi ja hatun nosto, että uskalsit kirjoittaa piiloutumalla anon taakse.

   Poista
  2. korjaus edelliseen: piiloutumaTTa

   Poista
  3. Blogeja on varmaan miljoonia erilaisia, ja jokaisella on oma käsityksensä laadukkuudesta. Lifestyle-blogit ovat sellaisia kuin kirjoittajansakin, eikä elämän juonenkäänteitä tuosta vain voida ennalta päättää, jotta saataisiin lukijoille aina sitä viiden tähden tekstiä aikaiseksi. Ei satunnainen hiljaiselo blogia kaada tai laske sen yleistä tasoa :P

   Etenkin alkuvaiheessa tämä blogi oli tosi mielenkiintoinen ja sisältörikas, ja sille tasolle se varmasti palaa takaisinkin, kunhan elämän kiireet hellittävät ja päästään tästä masentavasta talvesta, ainakin itse tällaisena aivan ensimmäisestä postauksesta lähtien blogia seuranneena aktiivisena lukijana luotan siihen :D

   Hyvää kevään odotusta teille!

   Poista