tiistai 15. maaliskuuta 2016

Töissä -Jorman tekoa.

Heissuli vei. Eilen illalla sitten kirjottelin blogia ja menin sitten nukkumaan silmät ristissä.

Tänään töiden jälkeen sitten ajattelin että jaan sen fbssä, kun eilen unohtui.. No ei siinä mitään..
Hädissäni mietin, miksei postaus näy blogin etusivulla.. No selvisihän se. UNOHIN JULKASTA SEN!.. joten tässä se nyt sit ois:Morojens.

Uusin soppari on nyt pistetty neljälle päivälle ja joka ikinen aamu kahdeksaan. Miten voikaan ihminen olla niin väsyny aamusin. No mutta... Viime ja edellinen maanantai alkoi kiireellä. Adessa oli ollu yökylässä ja piti lähteä viemään molempia omiin tarhoihinsa. Ei siitä aamusta meinannut tulla mitään, kun tyttö olisi halunnut nukkua kymmeneen, eikä millään olisi jaksanut nousta pukemaan. :D No onneksi sitä saatiin aamuhommat tehtyä ja päästiin lähtemään. Auton puhistus lumesta, pojan vienti tarhaan, tytön vienti tarhaan, kauppaan osatamaan eväät ja töihin.

Lapset pukevat välipukuja.

Töissä pojektina on ollut Logistiikka puolen antisankari-maskotti. Läskiksmän. Vituiksmän. Montakohan kivaa nimeä Logistiikka-pojat oli sille jo päättänyt. No itse kutsuin sitä Ernoksi. Pian kuitenkin työkaverin lisäsivät sille nimiä. Siitä tuli Erno Uolevi.. Ja sen jälkeen Jorma Erno Uolevi.. Loppujen lopuksi käyttöön jäi vain yksi nimi; Jorma, ja sankaristamme tuli siis: Logistiikka-Jorma.
Mietimme kyllä myös nimeä Logistiikka-Urpo, mutta se olisi ollut liian ilkeetä alakerran poikia kohtaan.

Tässä kuvia Jorma-projektista.

Päivä 1. Pää

Päivä 2. Kulmakarvat, maha ja raajat.


Päivä 3. Kalsarit ja jalkojen kiinnitys


Päivä 4. Paita, viitta, viikset, hanskat sekä pään ja käsien kiinnitys


Päivä 5. Hattu, hiukset, silmälasit ja kengät.


Logistiikka-Jorma on VALMIS! :)
Lisäys: Tänään töissä aloitin uuden homman. Tilkkupeiton teko. Kerkesin leikkaamaan jo muutaman tilkun, kun puupuolen ohjaaja tuli pyytämään meidän puolen ohjaajalta lupaa lainata minua. No sain toisenkin välityön (Jorma oli välityö). Puupuolella ollaan entisöity vanhanaikainen ompelukone, joten minun täytyisi maalata teksti entisöidyn koneen suojakoppaan täysin samalainen teksti, kuin vanhassa. Aloitin sitä tänään ja voin sanoa, et paskaa hommaa. Vituiksmän xD (Jorman superhahmo-nimi-mikälie) Sovittiin toisen ohjaajamme kanssa, että hän pesee maalaukseni pois ja että aloitan huomenna kaiken alusta.. Äääh!

xoxo Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti