maanantai 11. huhtikuuta 2016

Salil eka salil vika ja millä autolla?

Joo.. että kävin tossa pari tuntia sitten ostamassa salikortin. Valitsin Sykkeen, sillä se on vaikuttanut tosi hyvältä. 19.90e/kk ei vaikuttanut pahalta. Siinä sitten täytin laput ja liityin jäseneeks. Maksun aika oli tullu ja nuori nainen sanoi, että avausmaksu on "neljäysikyt". Olin vaa et mitä ihmettä? 4.90e ei oo todellakaan paha hinta ja siihen sisältyy vielä tämä kuukaus.. No maksoin tyytyväisenä ja tuntu et oisin voittanu lotossa.. kunnes sain kuitin.. 49e voiiii vittu. Naine siinä "kassalla" sano selvästi hinnaks neljäysikyt eli neljä euroa ja yhdeksänkymmentä senttiä (4.90) eikä nelkytyheksä eli neljäkymmentäyhdeksän (49)

No ei siinä mitää.. 50e hävis tililtä salamana ja nyt sit pitää kehittää 30e yhteen laskuun.. kun meni yli budjetin tuo "sykeraha"

Täytyy alkaa nyt ravaa siel salilla ihan koko rahan eestä nyt. Vuoden kun sitä pitää maksaa, niin vuoden minä sitten treenaan vähintään kolme kertaa viikossa.. prkl xD

Tossa nyt sovittiin Jeren kanssa, et pääsen jo tänään rehkimään, kunhan lapset on käyny nukkumaan.
Riippuen tosin jaksaako tuo miun romu pysyä käynnissä, et pääsee salille. Se tuppaa vittuilee iha urakal. Moottorinvikavalo palaa ja auto sammuu melkee heti käynnistymisen jälkeen. Tekee tuota harvasen päivä. Millo oon jääny jumii Joutsenoo, millo salin pihaa ja millo prukoille ja millo omalle pihalle.

Sen verra tekis miel työntää toi mitsu kanavaa et oli pakko soittaa iskälle.
"Iskä" Hanki miulle auto!" No iskä sit sano, et kunhan hän saa "uuden" autosa korjattuu ja katsastettuu hää ottaa sen käyttöön ja vanhasta autosta ois sit tarkotus luopuu.. No minä lokki siinä sit ilmotin et se tuleepi miulle.. vähä niiko synttärilahjaks tai jotain.

Kyseessä ois sellanen Mersu c180 :)) Tulis Mitsu-Mitusta Mersu-Mitu ja sit minäkin kaikkien muiden teinejen mukaan "ajaisin isin mersulla" hehe xD tosin vaa et se ois miun ;)
Nyt pitää vaa kärsii ja koittaa kestää tota mitsuu, et koha pääsee hesaa hakee sen mesen. Koha siihe iskä hommaa ekaks uuet kesänakit alle, koska ei hää niitä upeita erikoisvanteitaa todellakaa anna miulle mukaa et osta omat jos semmosii havittelet.

xoxo Mitsu-Mitu

2 kommenttia: