sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Onnionnettomuudessa.

Hermot menee toho miun autoon. Mut onneks tost mitsusta on jotakin hyötyä välillä.. mm viikonloppuna. Lähettiin nimittäin liikenteeseen ja kun auto ei ollut vikavaloa päivään väläytellyt ni uskallauduttiin kutoselle. Hetken ajon jälkeen alko auto meno tuntua oudolta ja ratti alko tärisemään. Ei sitä heti hokassu mikä vikana oli. Matka jatkui vielä hetken, kunnes moottorin vikavalo syttyi palamaan. Hiljensin vauhtia satasesta johonkin kaheksaankymmeneen. Vikavalon takia sitten noustiin ylös heti seuraavasta liittymästä ja lähdettiin kotia kohti hitaasti. Pian sitten alko auto vatkaamaan puolelta toiselle, et pakko se oli pysähtyä tienlaitaan. Selvis sitte, et renkaan pultit oli löystyny ja puolet puonnut matkalle.

Tässä sitä kävi mielessä kaks vaihtoehtoa. Onko renkaiden vaihtajalla käynyt virhe, että yhden renkaan pultit on unohdettu kiristää.. VAI onko joku käynyt kiertämässä pultit auki?  Toivon todella, ettei kyseessä oo viimenen vaihtoehto, sillä ajatuskin siintä, että joku haluaa asettaa lapsen hengenvaaraa saa veren kiehumaan.

Auton oon suosiolla jättäny sinne minne se leviskin. Jere on sitten joutunut kuskailemaan aamut-päivät ja illat. Kun poika on viety tarhaan ja Jere jatkanu matkaansa töihin niin minä tyttö käytän linja-autoa (tai soitan tädin heittämään) ja takaisin kotia sitten kävellen.

Pitäisi varmaan hoputtaa iskää niiden autohommiensa suhteen, et pääsis ens viikonloppuna hakemaan uuden auton.

-mirka

9 kommenttia:

 1. Onni onnettomuudessa ei ole yhdyssana.

  VastaaPoista
 2. Vieläkö kirjoitat blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kirjoitetaan kyllä, tosin nyt on taukoa ollut, koska eläminen menee edelle. Kunhan taas muistaa ja joutaa. :)

   Poista
 3. Vieläkö kirjoitatte tänne mitä?
  Aina välillä käyn vilkasemassa. Olis kiva kuulla teidän kuulumisia jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, et käyt säännöllisesti kurkkaamassa blogia. JA SUURET pahoittelut, et oot joutunu niin monesti pettymään :( Meillä on ollu kiireitä tässä.. ensin Jere katosi täältä blogista pelivideoiden pariin ja itse sitten yksikseen ylläpitää blogia.. niin paljon juttuja tapahtu et oli vaikee pysyy perässä ja sit unohdin postailla. Facebookinkin käyttö on jäänyt vähemmälle, kun on töissä, harrastuksissa, salilla ja kotona illat joko pelaa tai kattoo leffaa..

   Poista
  2. Yksikseen yritin ylläpitää blogia*

   Ajatusvirhe tullu kirjottaessa, et sanatki katoaa lauseitten välistä xD

   Poista
 4. Hei. Mikä on? Onko suhde tullut tiensä päähän kun on blogin päivittäminen loppunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se sitä heti tarkoita :D
   Ollaan yhä edelleen onnellisesti yhessä ja ollaan keskitytty nyt enimmikseen lapsiin ja elämiseen.. ja illat menee sitte kuherrellessa, et ei siinä oo kauheesti joutanu postailemaa kuulumisia. Mut äkä huoli. Tähä on tulossa nyt muutos, koska pistän salikortin hyllylle pariks kuukaudeks ni kerkeepi postailemaan.

   Poista