torstai 17. marraskuuta 2016

Opiskelut alko :)))

Opiskelua on nyt takana päälle parisen kuukautta ja nyt on menossa kiireisin aika, kerron siintä kohta lisää.. aloitetaan alusta asti nyt.

Aloitin siis aikuispuolella 1.9. ja aloitin opettelemaan sahaamaan ja hiomaan oikein. (muut olivat tehneet nämä jo) Jonka jälkeen harjottelimme juottamista ja hehkuttamista, punssaroimista sekä vasarointia..
Sain kaikki kiinni oikein nopeasti :)

Kun kaikki harjoitukset oli tehty niin meidän täytyi tehdä oma portfolio ketjuista. Punoimme erilaisia ketjuja, mm kuningas-, charlotta-, kuningatar- ja prinsessaketju.. Ensin pyöritetään "vieteri"pätkä, sahataan lenkit irti ja eikun punomaan.
Tämän jälkeen päästiin aloittamaan ensimmäistä sormusta hopeasta. Itse kerkesin tekemään 4 sormusta :D
Ja siinä sivussa sitten tein isälle syntymäpäivälahjan messingistä. Ensin sahataan oikean mittainen levy ja tehdään haluama muoto tai kuvio, sen jälkeen levyä aletaan muotoilemaan juottovalmiiksi. Juottamisen jälkeen sormus vasaroidaan lopulliseen muotoonsa, hiotaan ja kiillotetaan.
 


Ja nyt tähän hetkeen..

Meillä on nyt monta rautaa tulessa. 29.11. on pop up- myymälä imatralla 14-19, johon täytyy tehdä kasa myytävää... itse teen kotona lumiukkosoppaa myyntiin, purkkeihin maalaan jotain kivaa :) Toinen pop up-myymälä on 1.12 meidän koulun aulassa, johon myöskin pitää lumiukkosoppaa valmistaa.

Matroonassa meillä alkaa joulumyyjäiset 30.11, johon täytyy tehdä hopeariipuksia 6kpl myytäväksi, 2 tehty ja yksi puolillaan.. kannattaa käydä kattelemassa, koko joulukuu aikaa ;) sieltä ihanat joululahjat koko perheelle :)Pari kouluhommaakin on nyt meneillään mm. ryhmätyö yrittäjyydestä ja 30minuutin kestävä esitelmä, suunnittelijasta tai kultasepästä.. stressaa stressaa :s mut pakko kestää :))


XOXO Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti