keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Synttäripostaus 2016

Synttäreitä synttäreitä :D

Mirka 25v 30.8

Elokuun 26 päivä juhlittiin miun syntympäiviä muutaman kaverin kesken. Kutsuin vain muutaman kaverin.. Viljan, Tiin, Tiian ja Helin. Vietimme pienimuotoset kekkerit kerhohuoneella, pelaten sananselitys peliä.
Ja kymmenen jälkee illalla siirryimme Vinjan, Jeren ja Tiin kanssa Unioniin, sinkkubileisiin.. Pysyimme karaokepuolella enimmikseen ja mie kävin laulamassa muutaman biisinki.

Elokuun 27 päivä jatkoimme synttäreitäni, sain Jereltä lahjaksi Neljän Suoran keikkaliput Iitiälle :))
Lähdimme siis minä, Jere, Annu ja tätini Hanna katsomaan Anttia <3 SOITTAKAA KUURANKUKKAA <3 <3 Ah! Pääsimme kuvaan Antin kanssa ja fiilis oli katossa..
Adessa 4v 14.9

Syyskuun 16 päivä pidimme Adessalle "Prinsessa" synttärit. Olin aikaisemmin kysynyt millaisen kakun tyttö haluaa, nii kuulemma Spidermanin ja Ironmanin, mil on mekot päällä, kruunut päässä ja huulipunaa. Päätin sitten yrittää tehdä Prinsessa Ironmanin. Tosin kakku epäonnistui todella :D En enää ikinä tee moista, kerma loppu keske ja kakku oli liian matala nukelle. Mutta kuitenkin tyttö tykkäsi kakusta ja siitä, että Avengers hahmot sekoitettiin prinsessajuhliin :)Adessa sai lahjaksi; kaksi samalaista Ironmania, Spidermanin, Laukun, TMNKsta Leonardon ja herkkuja sekä rahaa.


Rasmus 5v 4.10

Rasmuksen synttärit vietettiin isovanhemmillani lokakuun ensimmäinen päivä.
Lapsille olin askarrellut pokemon päähineet ja tehnyt ulos pokepallon etsimistä.

Seuraavana päivänä vietimmme "ensimmäiset" kaverisynttärit. Ja vieraaksi tuli Vilja poikansa Kuutin ja Tii tyttöjensä Suvin ja Ennin kanssa. Synttärit pidettiin kerhohuoneella, kakkua ei ollut, mutta taiteilin jäätelöstä karkkien avulla pikachu hahmot. Kahvittelujen jälkeen siirryimme ulos leikkimään.

Sunnuntaina, kävimme kakkukaakaolla Maritta-mamman kanssa ja Rasmus sai ison paketin, jota ylpeenä esitteli kameralle :)) 

Rasmus sai lahjaksi; Avengers -hahmoja mm. Thor, Haukan, Kapteeni Amerikan ja Batmanin sekä Supermiehen. Noi nuket on vaan niin kova sana :D lahjaksi tuli myös vaatteita, rahaa ja pokemon tatuointeja :) Ja isosta paketista paljastui kauko-ohjattava monsteriauto

Jere 25v. 29.10

Jeren synttärit sattuivat ikävästi Halloween viikonlopulle :(
29 päivä herätin Jeren laulamalla ja viemällä aamukahvin sänkyyn. Päivällä Jere sai omaa aikaa, kun me Rasmuksen kanssa mentiin lasten Halloween bileisiin (siitä lisää toisessa postauksessa)
Kun pääsin vihdoin kotiin, sytytin kynttilän kakkupalaseen ja Jere pääsi puhaltamaan kynttilän ja toivomaan rahaa ja rakkautta ;D
Lähdimme illalla Jeren kanssa Petri Pennan juhliin (tästä myös lisää toisessa postauksessa). Emme kerenneet siellä olemaan kauaa, kuin piti lähteä. Kun viimein ja vihdoin pääsimme kotia, pääsin antamaan syntymäpäivälahjan Jerelle.. ;);););)


XOXO Mirka

2 kommenttia:

  1. Ihania kakkuja ja ihania herkkuja. Koristelitko tuon Rasmuksen kakun ite? Upea!
    Rasmuksen teema on varmaankin Pokémon :D

    VastaaPoista