torstai 12. tammikuuta 2017

Uusi vuosi 2017

Vuosi on vaihtunut ja 12 päivää jo tätä vuotta kulunut..


Uuttena vuotena oltiin Jertsun kanssa ihan kahteelleen, söimme keitettyjä nakkeja ja kävimme katsomassa Suomi 100v ilotulituksen, ajelimme ympäri cityä jne. :)
Cityllä sitten kuvasin kaupungin menoa näin merkittävänä päivänä. Linkkaan videon sitten postauksen loppuun.. Mut nyt muihin asioihin, mitä vuosi 2017 toi tullessaan..

1. Laihdutus alkoi.. jälleen.. onhan sitä taukoa ollut nyt.. mitä.. kolme.. vai neljä kuukautta.
Nyt ko salikortti on jälleen voimassa, niin mikään ei voi estää... paitsi koulu.. kortilla pääsee salille ENNEN 15:00 ja 21:00 jälkeen.. Ja pääsen koulusta vasta KOLMELTA! Ja illalla vaan ei jaksa...

2. Ryhdyin absolutistiks alkoholin suhteen. Join viimeisen juoman just ennen vuoden vaihetta.. Ja se juoma oli teiniaikojen herkku Olvin kultalonkero, joka oli tullut takaisin markkinoille..

En vaan muistanu miten pahaa se olikaa :x

3. Kouluhakemuksia on ruvennu putoilee postiluukusta.
Itäsuomen koulu ja steinerkoulu on pistänyt postia.. Outoa hakea nyt jo pojalle koulua, vaikka siihen on vielä pari vuotta.. syy tähän siis on, jos joku ei tiennyt niin se esikoulu määräytyy sen koulun mukaan.. Itse toivon, et poika pääsis Pontuksen upouuteen kouluun, mikä pitäisi nyt tänävuonna avata ovensa.. eniten pelkään, et koulu määräytyy asuinalueen mukaa ja sen mukaan koulu olisi sitten Luukkaan ala-aste (Lauritsala)  :/ en tykkää :(4. Aloin opiskella Japania :D
En tiie miks mut pakkohan se nyt oli, ko unelma on päässä joskus käymään Tokyossa..
Ni pitäähän sitä enne valmistautuu, alotampaha tarpeeks ajoissa xD
Kon nichiwa. Hajimemashite. Mirkadesu. O genki desuka?

5. Koulussa olemme siirtyneet metallista kiveen. Oon tehnyt nyt taskukiven marmorista, josta meinaan tehdä sit joskus hiiren :D ja epäonnistuneen munan graniitista..
Sinä pervo.. linnunmuna EI SE toinen muna ;) :D

Ja UV 2017 video:


XoXo Mirka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti