keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Tammikuu 2017 Viikko 4

Takana on jälleen yks viikko. Aatelin hieman kertoa teille tapahtumisista.

Tiistaina koulussa aloitimme uuden projektin, tämä edellinen oli pop up joulumyyjäiset matroonassa ja nyt tämä uusi on ystävänpäivä myyjäiset, jotka pidetään 14.2. Pohjolankadun JA Armilankadun koulujen auloissa 9-15. Myynnissä kaikkea ystävänpäivään liittyvää, ihanat lahjat ystävälle tai kumppanille tai miksei itselle.. Myyntiin meiltä käsityöntekijöiltä tulee koruja ja neuleita.

Tiistaina siis pidimme palaverin ja valitsimme jokaiselle oman tehtävän. Minulle lankesi myyjän pesti. Sitten alkoi suunnittelu, jokainen nappasi A3 vihot ja alkoivat suunnitella omia tuotoksiaan.
Kahden jälkeen jonotimme vuoroamme toiseen huoneeseen, jossa istui kaksi opettajaa ja projektin vetäjä. Heille piti esitellä tuote, materiaalit, kustannukset, tuleva myyntihinta, yhden tuotteen teon kesto jne.. Olo oli kuin Leijonan luolassa..


Samalla sitten sanottiin, että torstaina täytyi olla prototyyppi tai ensimmäinen tuote valmis.
Keskiviikkona ei kerennyt edes aloittamaan tuotteiden tekoa, kun meillä oli koko päivä Englantia.
Kotiläksyksi saimme siitäkin suunnitella oman sanaston ensiviikoksi.. pitäisi varmaan aloittaa jo..

Torstaina pääsi sitten aloittamaan tuotteita. Tein kolme erilaisra prototyyppiä ja päätin valita niistä kaksi toteutettavaksi. Myyntiin pitää olla vähintää 10/kpl/tuote. Eli JOS hyvin menee ja kerkeän 16h aikana valmistamaan 20kpl koruja niin hyvä minä!

Perjantai oli vapaata. Vein pojan aamulla tarhaan, he lähtivät linja-autolla keskustaan Kaupunginteatterille. Vietimme perjantain Jeren kanssa muuten kokonaan, paitsi, että lähin moikkaamaan Annua keskustaan.
Kävimme Annun kanssa Bar Fiiliksessä. Lurautin yhden kappaleen testatakseni paikan laadun. Sanoisin siihen että 3/5. Voisin jatkossakin käydä. Tämän jälkeen siirryimme Las Palmasiin.. Laitoin heti biisin sisään ja odottelin sitten sellanen tunnin.. Vihdoin tuli miun vuoro ja onnistuin ainakin omasta mielestä vetämään sen päin persettä.. kyllä ärsytti.
Lähdimme sitten autolle ja pyörähimme vielä Apinassa, jonka jälkeen lähettiin molemmat kotia.
Kotona jatkoimme Jeren kanssa Vampyyripäiväkirjojen katselua.

Lauantaina lähin puolen päivän aikaan porukoille ja olin siellä hetken, sitten lähin kuskaamaan kaveria. Ensin hakemaan paikasta A, sitten paikkaan B.. sen jälkeen 20min matka paikkaan C ja sieltä sitten paikkaan D ja takaisin paikkaan A. Tämän jälkeen pääsin itse vasta kauppaan ja kotiin.. Koko tässä reissussa meni KAKSI tuntia.. Kotona onneksi oli taas Jeren kanssa yhteistä aikaa feat. Vampire diaries.

Sunnuntaina heräsin kymmeneltä. Menin vessaan ja nostin katseeni polvista pesukoneen luukkuun..
Ei v*ttu kui likanen! Menin tupakalle ja nakkasin päälle urheiluliivit ja olohousut ja aloin siivoamaan vessaa. Pesin vessan lattiasta kattoon, siivosin kaapit ja vaihdoin järkkiä (eli siirsin kuivausrummupua n.60cm, jotta sain väliin "pöydän" wc-papereille. Herätin Jeren n. 12 aikaa, kun olin saanut siivoukset loppuun.Tollo oli purrut yön aikana Jeren uuden hiiren johdon rikki, joten lähdin metsästämään uutta. Ikäväkyllä tästä tuli nyt turha ostos meille... Mutta jos jotain kiinnostaa pelihiiri 15e niin ottakaa yhteyttä! :)


Kun uusi hiiri olit tuotu kotia ja vanha viety postiin niin lähdin kanavansuulle.
Menimme sukulaisten kanssa Lotjalle. Eli eräälle saarelle, jonne on matkaa jäätä pitkin sellanen kilometri. Oli kyllä kivaa laatuaikaa suvun kesken :)


Kun pääsin kotiin, tein ruuan ja pistin Vampyyripäiväkirjat taas tulille.
Muutaman jakson jälkeen käskin Jeren antamaan miulle selkähieronnan, jota olin ruinannut jo muutaman kerran. Eipä oo selkä enää niin kipeä ja nukuttikin paremmin :)

Jos joku ihmettelee, niin Rasmuksella oli isäviikonloppu, jonka jälkeen meni mummille yhdeksi yöksi. Loppuun kuvia Lotjalta :)

XOXO Mirdeh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti